А това завършва с факта, че се срамуваме от себе си

А това завършва с факта, че се срамуваме от себе си. Не ни харесва това, което правим, а ние не харесваме себе си. Някъде дълбоко вярваме, че не сме достатъчно добри. По различни причини Бог създаде в нашия човек човек, който не е подходящ за живот.

В зависимостта, както и в много други области на живота, всичко е свързано с всичко и едно води към другото. В този случай ниската ни самооценка често се свързва с много неща, които вършим или че не правим, и това води до много от нашите проблеми.

Като ко-зависима, така че ние често не се харесва, вярвам, че ако не е правилно да се справям с, с други думи, изглежда егоист. Няма никакво съмнение да се поставите на първо място. Често си мислим, че ние стоим за нещо, само ако ние направим нещо за другите или се грижат за тях, така че ние никога не казваме "не". Някой, толкова незначителен, колкото и нас, трябва да отиде на още една миля, за да спечели уважение. Никой, според спокойни разсъждения, не може да симпатизира на нас и да се наслаждава на себе си в нашето общество. Смятаме, че трябва да направим нещо за хората да спечелят и да поддържат приятелството си. Много от защитни реакции, които съм гледал от codependent, не идва от това, което мислим, че сме преди всичко критика, и от това, което имаме толкова малко самоуважение, че който и да е видно атака заплашва да ни унищожи. Ние се чувстваме толкова зле по отношение на себе си и да има такава необходимост, за да бъде перфектен, и така да се избегне срама, че не можем да позволим на никого да кажем, че имаме нещо не е направено. Една от причините, поради които критикуваме и критикуваме другите, е, че винаги правим същото със себе си.Вярвам, че, както и Ърни Ларсен и други органи, които ни ниско самочувствие или омраза към себе си е тясно свързани с всички аспекти на нашия съзависимостта: velikomuchenichestvom- отказ насладите zhiznyu- работохолизъм, нашата постоянна работа, така че не можем да се насладите zhiznyu- перфекционизъм, когато ние не си позволявайте да се насладите на това, което правим, или поне да се чувствате добре се дължи на факта, че ние sdelali- отлагане само тогава, струпване купчина вина и несигурност по отношение на себе си sebya- НЕП Зволен момента интимност с хора, например чрез избягване на взаимоотношения, избягване на ангажимент за връзката, така че да можем да останат дълго време в една разрушителна, разрушителна проява vzaimootnosheniyah- инициатива в установяването на отношения с хора, които са болни, да ни третира, и избягване на хора, които са добре ние сме лекувани.

Непрестанно може да се намерят начини да се измъчват: преяждане, липса на внимание към техните нужди, да сравните себе си с други хора, конкуренцията с хората, обсесивно мислене, да се гмурнем в болезнените спомени или да си представим бъдещите сцени, които доставят психически тормоз. Мислим си, какво ще стане, ако тя отново се напие? И какво, ако той (а) води любовна връзка с някого? Какво ще стане, ако ураган разруши къща? Отношение към живота, по-нататък "какво ако" винаги е много добре действа като мощен отрова доза за появата на захар. Разкъсваме се и се чудим защо сме толкова уплашени.

Не харесваме начина, по който изглеждаме
 • Споделяне в социалните мрежи:

  сроден
  Не бива да вземамеНе бива да вземаме
  Не харесваме начина, по който изглеждамеНе харесваме начина, по който изглеждаме
  Можем да се грижим за себе сиМожем да се грижим за себе си
  Можем да сме мекиМожем да сме меки
  Ко-зависимите хора са косвениКо-зависимите хора са косвени
  Аз не съм психотерапевтАз не съм психотерапевт
  Опитваме се да бъдем живи доказателстваОпитваме се да бъдем живи доказателства
  Реагирането обикновено не помагаРеагирането обикновено не помага
  Можем да се научим да разпознавамеМожем да се научим да разпознаваме
  Спестяваме, защото не се чувствамеСпестяваме, защото не се чувстваме
  » » А това завършва с факта, че се срамуваме от себе си