Можем да се грижим за себе си

Ние можем да се грижим за себе си и живота си. Ние можем да си осигурим добри грижи, ние можем да обичаме себе си. Можем да приемем прекрасната ни "аз" с всички недостатъци, слаби струни, силни страни, слаби страни, чувства, мисли и всичко останало. Това е най-доброто нещо, което имаме, с което можем да се стремим към себе си. Това е, което ние представляваме и какво трябва да бъдем и трябва да бъдем. И това не е грешка. Ние самите сме великолепно творение, най-голямото чудо, което някога се е случило с нас. Вярвайте в него. Това прави живота много по-лесен.

Единствената разлика между ко-зависими и останалия свят е, че другите хора не се дразнят, не се обвиняват за това кои са. Всички хора мислят по подобен начин и имат определен набор от чувства. Всички хора правят грешки и няколко неща правят прави. Така че можем да се оставим сами.Ние не сме граждани от втора класа. Ние не заслужаваме да изживеем живота от комисията, второстепенния живот. И ние не заслужаваме да имаме второкласно отношение! Можем да бъдем обичани и ние сме достойни да знаем това. Хората, които ни обичат, хора, които ни харесват, не са глупаци, защото го правят, не са някакъв нисък народ. Имаме право да сме щастливи. Заслужаваме всичко най-добро.

Хората, които изглеждат най-красивите, точно като нас. Единствената разлика е, че те казват, че изглеждат добре и позволяват на себе си да блестят, да излъчват своята красота отвътре. Хората, които изговарят най-дълбоките, най-интелигентните речи или са остроумни, точно като нас. Те са свободни да си позволят да бъдат кои са те. Хората, които изглеждат много уверени и спокойни, не се различават от нас. Те пробиха страшни ситуации и си казаха, че могат да го направят. Хората, които са успешни, са точно като нас. Те усъвършенстваха и развиха своите способности и таланти и зададоха свои собствени цели. Ние сме дори хора като телевизионните: герои, идоли. Всички работим с едни и същи материали - човешки качества. Само как се чувстваме за себе си, включва цялата разлика. Ние сме добри. Ние сме доста добри. Ние сме доста подходящи за живот. Повечето от нашите тревоги и страхове се случва, според мен, се дължи на факта, че ние постоянно си казваме, че ние просто не са в съответствие с международните стандарти, ние не сме на необходимото ниво в различни ситуации. Натаниел Бранден нарича това "анонимно чувство за несъответствие на реалността". И тук съм с вас, за да кажа, че отговаряте на реалността. Отпуснете се, отпуснете се. Когато трябва да отидем някъде или когато трябва да направим нещо, тогава ние отговаряме на ситуацията. Ние ще направим всичко перфектно. Отпуснете се, отпуснете се. Добре е да сме кои сме ние. Кой или какво друго можем да бъдем? Ние просто правим всичко в нашата сила, във всички ситуации, където ни призовава живота. Какво друго можем да направим? Понякога дори не можем да направим това, което е в нашата власт, но това също е добро. Прокарвайки път през живота, можем да имаме чувства, мисли, страх и уязвимости, но все пак правим всичко. Трябва да престанем да казваме, че сме различни в нашите отношения и чувства от някой друг.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Можем да сме мекиМожем да сме меки
Живейте своя собствен животЖивейте своя собствен живот
Ко-зависимите хора са косвениКо-зависимите хора са косвени
Да ни изядеДа ни изяде
Много от тях са зависими в определен моментМного от тях са зависими в определен момент
Опитваме се да бъдем живи доказателстваОпитваме се да бъдем живи доказателства
Ние не обичаме себе сиНие не обичаме себе си
Можем да се научим да разпознавамеМожем да се научим да разпознаваме
Ние можем да изпитаме нашите чувстваНие можем да изпитаме нашите чувства
Неродилно отношениеНеродилно отношение
» » Можем да се грижим за себе си