Най-добрите рецепти от тинктури на лунна светлина

Moonshine е естествен продукт, който е добър не само като спиртна напитка, но и като тинктура с лечебно действие. Рецепти от домашно приготвени тинктури на лунна светлина са разнообразни и използват плодове, билки, сушени плодове. Бързо се подготвят тинктури, а има и други, които настояват, че това отнема един месец или повече.

На изхода се получават много добри напитки, чийто вкус може да се конкурира с промишлени продукти и дори с елитни напитки. Но това е подчинено на използването на качествена основа - лунен луд, преминал най-щателно почистване, а дори и двойна дестилация.

Готвене домашно коняк

Една от най-добрите рецепти от тинктури на домашно приготвяне е вашия домашен коняк. Тя е направена от вода, лунен чай, черен чай, захар, малко количество мигновено кафе, канела и портокалови пили.

За да започнете, обикновено се приготвя чай, след което внимателно се филтрира, добавя се захар, канела и всичко останало. Смесената смес се довежда до кипене и след това се смесва в правилната пропорция, за да се направи напитка от четиридесет градуса с лунен лук.

Тинктура от червена боровинка

Тинктурата на боровинките на първо място се отличава с абсолютно невероятен аромат и приятен вкус, за които тя се оценява от жените. И сред мъжете има ценители на такива напитки. Направете го на базата на няколко килограма боровинки, силен лунен лук и четвърт килограм захар.За да започнете с червени боровинки, смесете със захар и оставете да стоите няколко дни в затворен контейнер. В резултат на това боровинката ще ферментира и когато това се случи, тя се покрива със захар и се оставя да престои три месеца. Тогава тинктурата ще бъде напоена, както се очакваше, а продукцията ще бъде удивително вкусна и силна напитка.

Тинктура - коктейл

Следваща Quick Control представител на любителите Moonshine на подсладени напитки, но като цяло вкус на напитката си някак странно, тъй като тя се използва яйца готвене, кондензирано мляко, ванилия, плюс силно кафе.

Внимателно смесените жълтъци се смесват с кондензирано мляко, след което се прибавят кафе и захар, след което всичко се смесва добре. Получената маса се разрежда със силен лунен лук и се оставя да се влива в продължение на няколко часа. Изходът е сладка и силна напитка, чиято сила се регулира по време на пълненето на лунната пеперуда.

Най-добрата рецепта за тинктури на лунна светлина върху билки

И накрая да се приготви у дома почти абсент - това е, пелин тинктура. За да направите това, имате нужда от един зет пелин, анасон, кориандър, ангелика корени - няколко чаени лъжички, както и чаша захарен сироп за 3 бутилки лунен лук.

Отначало само един пелин се добавя към варя и настоява за няколко дни. След това добавете към тинктурата смес от пюре от ангелика, кориандър и анасон. Също така към тинктурата се добавя захарен сироп и всичко е изпратено да стои за около 5 дни. Получената тинктура отново се дестилира и на изхода се получава абсент с якост около 60 градуса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Зали за зимата на черно и червено касисЗали за зимата на черно и червено касис
Популярни рецепти за цариградско грозде за зиматаПопулярни рецепти за цариградско грозде за зимата
Как да готвя вкусно сладко от ягоди за зиматаКак да готвя вкусно сладко от ягоди за зимата
Най-добрите домашно приготвени домашни рецептиНай-добрите домашно приготвени домашни рецепти
Какво е домашно вино?Какво е домашно вино?
Домашно вино от касис - рецептаДомашно вино от касис - рецепта
Млади тиквички - най-вкусните рецепти с снимкиМлади тиквички - най-вкусните рецепти с снимки
Тинктури за отслабване от зимна шунка, джинджифил, кестенТинктури за отслабване от зимна шунка, джинджифил, кестен
Жълто червено касис - рецептаЖълто червено касис - рецепта
Компот от ревен - рецептиКомпот от ревен - рецепти
» » Най-добрите рецепти от тинктури на лунна светлина