Ремонт на нов тапет нов животС течение на времето се променяме, всичко се променя. А апартаментът ни също трябва да се промени. Периодично се изисква както козметични, така и цялостни ремонти. Един от най-забележимите по отношение на декорирането на вашия апартамент или къща често е промяната на тапета.
В тази статия ще се опитаме да разберем как да изберем тапета, така че резултатът да ви зарадва и наслаждава повече от една година. Така че:
За малък апартамент е най-добре да съответства на тапета http://grandeco.com.ua/ светли нюанси, едноцветни или с малки рисунки. Струва си да припомним, че в светъл цвят тапети http://grandeco.com.ua/не единственият оптично увеличаване на пространството на апартамента и да я направи по-просторни, но също така и, за съжаление, ще подчертае всички скрити под нередности на стените. За да се избегне отделянето на тези недостатъци, можете да вземете ярка тапет с релефа, който е идеален за да помогне компенсира несъвършенствата на стените.
И напротив, за да направите обширна стая по-компактна и удобна, трябва да вземете тапет с повече наситени тонове или с ярка и голяма картина.
Ниските тавани могат да бъдат компенсирани със стена хартия във вертикална лента, а напротив, хоризонтална лента визуално ще снижи тавана.
В нашия суров климат топлите дни не са толкова много, затова любителите на топлината и слънчевите дни предпочитат топъл цвят - нюанси на жълто, оранжево, крем и други подобни. Същият съвет е идеален за апартаменти, чиито стаи са на сенчестата страна.
За да се отпуснете след тежък ден и да успокоите нервната система, трябва да предпочитате тапет с меки, хладни цветове. Най-добре е да използвате светло зелено, светло тюркоазено или сиво.
Детето ще бъде доволен от ярки тапети с изображения на весели zrorushkas и ярки слънца.
Във всеки случай, тапети на първо място, като семейството ви, и те не трябва непременно да се съобразят с правилата, основното нещо е да се съчетаят вкус дизайн на стените и интериорен дизайн.
Това е всичко. Както можете да видите, тапетирането не е толкова лошо, колкото си мислехте отначало. Тя не работи само с някой, който не се опитва - и със сигурност ще го получите, както винаги, много добре и лесно!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво е сега залепени към стените?Какво е сега залепени към стените?
Кои тапети са подходящи за залата?Кои тапети са подходящи за залата?
Настроението на Париж в собствения му апартамент!Настроението на Париж в собствения му апартамент!
Как правилно да лепене тапетКак правилно да лепене тапет
Как да лепене тапети под боядисване нюанси на работа с различни видове тапетиКак да лепене тапети под боядисване нюанси на работа с различни видове тапети
Мога ли да залепя тапет върху гипсокартонМога ли да залепя тапет върху гипсокартон
Мога ли да тапет на нови тапети тапет тапетиМога ли да тапет на нови тапети тапет тапети
Как правилно да поставите тапета на тавана с необходимите инструменти и процедуриКак правилно да поставите тапета на тавана с необходимите инструменти и процедури
Стикер за стенаСтикер за стена
Как да изсъхне тапет хартия, винил Условия на сушенеКак да изсъхне тапет хартия, винил Условия на сушене
» » Ремонт на нов тапет нов живот