Малко за тапет паста

В момента има огромно количество CMC лепила и разбирането, че съставът на всеки от тях не е много забавен. Трябва само да се придържате към едно просто правило при избора, за да не купите друг шедьовър на измамници, а именно: лепилото CMC е бял прах без никакви бучки. Ако лепилото има жълт цвят, тогава покупката трябва да бъде изхвърлена.

Такова лепило може да бъде опасно за хартия тапет, защото на възможността за изпъкнали жълти петна върху тях. Разбира се, най-добре е да си купите лепило от същата марка като тапета.

CMC лепилото също се класифицира според предназначението. Има лепило за тежки, средни и леки тапети. Те се различават в съдържанието на карбоксиметил целулоза, лепилото с високо съдържание трябва да се използва за тежки тапети. В мокри помещения е препоръчително да се използва лепило с антисептици, за да се предотврати гниене.За да лепете плат, винил и релефни тапети, е добре да използвате винилови лепила.

адхезивен разтвор се получава както следва: пластмасова кофа пълна с температура на водата 25 градуса (възможно е също да се използва емайл или друг контейнер с изключение на алуминий) се създаде вихър в кофата и се излива лепило. След това, сместа трябва да престои пъти посочени на опаковката преди използването му.

В допълнение към виниловото лепило за текстил, велур и релефен тапет е показано дисперсно лепило. Тя се отличава с високата си якост и устойчивост на влага, вече е готова за употреба и се нанася върху повърхността, която ще се залепи, а не върху тапета. На сайта можете да видите подробен видеоклип за правилното лепене на тапета.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да поставите тапет себе си, без помощнициКак да поставите тапет себе си, без помощници
Как правилно да лепене тапетКак правилно да лепене тапет
Винилови тапети за боядисванеВинилови тапети за боядисване
Мога ли да залепя тапет върху гипсокартонМога ли да залепя тапет върху гипсокартон
Как правилно да поставите тапета на тавана с необходимите инструменти и процедуриКак правилно да поставите тапета на тавана с необходимите инструменти и процедури
Лепило на паваЛепило на пава
Лепила за линолеумЛепила за линолеум
Лепило за нетъкан тапетЛепило за нетъкан тапет
Аерозолното лепило е бързо, удобно и дълготрайно залепванеАерозолното лепило е бързо, удобно и дълготрайно залепване
Как да изсъхне тапет хартия, винил Условия на сушенеКак да изсъхне тапет хартия, винил Условия на сушене
» » Малко за тапет паста