Как правилно да лепете тапети

Знаете ли как да тапети правилно по стените? Този въпрос не е риторичен, оказва се, ако лепилото тапети, при спазване на всички правила, без изключение, и следвайки инструкциите, такава работа не е от най-лесните. Ето защо, предприятието ремонт, проверете връзката и да покани специалисти с необходимата pokleit тапети във всяка стая на вашата къща или апартамент, и ще гарантира качеството на извършената работа от тях. Най-интересното нещо, но експертите казват, че не е вярно залепват тапети може да стане причина за дома на хлебарки и дори грешки, както и мухъл, плесени и други не много приятни неща.

Кликнете върху тапети правилно

Тапетите се променят много често в апартаментите ни, а често и не променят "веселите" завеси в кухнята. Освен това, ако става въпрос за козметични ремонти, първо, тапетът е избран. Въпреки това, ако лепене тапет по всички правила, тогава само за провеждане на подготвителната работа трябва да се даде, поне един ден.Промяна на тапета: етапи

Ако стените вече имат слой тапет, то трябва да бъде премахнат и внимателно колкото е възможно. За да направите това, можете да ги намокрите и след като абсорбират влага, внимателно ги отстранявайте. След това, на "голи" тухла или бетонна стена, подравнени и грунд, след това се обработва с антисептични и покрита със слой от боя. Както можете да видите на изпълнението на такива произведения може да вземе определен брой пъти, както и работата на тапети може да започне само след пълното изсъхване на стената.

Веднага след като стените изсъхнат, можете да изградите тапет лепило, опитайте се да бъде без буци и да има консистенция на дебел заквасена сметана. Не забравяйте да добавите малко количество борна киселина към тапетното лепило, което е много невъзмутимо от насекоми, които често обитават човешки жилища.

  1. Лепенето на тапети не трябва да се започва от ъгъла, по-добре е да направите това от отвора на прозореца, като "ходите" в различни посоки от него.
  2. Рязане тапет с модел на лентата, с необходимата дължина, не забравяйте да го "коригира".
  3. По време на залепването на лентата използвайте само мека кърпа за изглаждане, същата изглаждане от центъра на лентата до страните.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Мога ли да тапет на нови тапети тапет тапетиМога ли да тапет на нови тапети тапет тапети
Как правилно да поставите тапета на тавана с необходимите инструменти и процедуриКак правилно да поставите тапета на тавана с необходимите инструменти и процедури
Стикер за стенаСтикер за стена
Как да изсъхне тапет хартия, винил Условия на сушенеКак да изсъхне тапет хартия, винил Условия на сушене
Как да изберем лепилото за тапети?Как да изберем лепилото за тапети?
Премахнете старите тапети от стенитеПремахнете старите тапети от стените
Ремонтирайте как да изберете правилния тапетРемонтирайте как да изберете правилния тапет
Как да разлепя тапет лепило без бучки?Как да разлепя тапет лепило без бучки?
Как да изберем красив и сигурен тапетКак да изберем красив и сигурен тапет
Изборът на подходящия тапет за стенитеИзборът на подходящия тапет за стените
» » Как правилно да лепете тапети