Ремонтирайте как да изберете правилния тапет

тапетиКогато избирате тапет за начало, трябва да определите температурата и влажността на помещението, в което ще ги залепите. В модерните търговски центрове, където идват за строителни материали и материали ремонт на апартаменти в Курск Представени са хиляди тапети.
Като правило в магазините се излагат специални демонстрационни таблетки с поставени тапети. Консултантите ще се радват да ви помогнат да спестите време за избор. След като прегледате дизайнерските решения за възможно проектиране на стените, ще вземете правилното решение.
В края на краищата дизайнът се различава помежду им. Има тапети за студио апартаменти, офиси, кафенета, дискотеки и др.
Решете как ще се грижите за тапета: измийте или измийте четка? Очевидно е, че за кухни и други помещения за домашно ползване, винилови тапети и горещи релефни тапети са отлични, здрави, качествени и устойчиви на влага, други плюс те могат да бъдат измити.

И дори химически агресивни детергенти. Блясък, текстура и цялостния външен вид от това няма да пострада.
Има 3 вида на тапети: симплекс, съставен от един слой е вътрешният книга продуктов дуплекс има две хартиени слоеве шарени върху горната fibration двуслойна симплекс - при нейното производство тапети слоеве не се държим заедно, а моделът вече се прилага върху всички слоеве.
Винилът се състои от хартия, покрита с винил с различна плътност. Такива тапети се характеризират с отлични характеристики, тъй като са гъсти, еластични, лесни за почистване и почистване, не губят цвета си под въздействието на ултравиолетовите лъчи. В същото време те ще продължат дълго време, 10-15 години.
Не много отдавна нетъкан тапет се появи на пазара. Благодарение на тяхната функционалност и декоративност, те са широко разпространени.Днес те могат да бъдат намерени във всяка втора къща. Да ги лепиш е удоволствие. Лепилото трябва да се прилага не към тапета, а към самите стени.тапети
Този тип покритие за стени се състои от два слоя от нетъкан текстил. Произвежда се на основата на целулозни влакна. Такива тапети обикновено се наричат ​​"дишане", влажността не е ужасна за тях и те не поемат миризмите в себе си.
Това е всичко и всичко, което трябва да знаете, преди да отидете в магазина. Останалите, опитайте се да се консултирате с консултантите. Не бързайте с покупката. Опитайте се да оцените целия диапазон.
Чрез залепването на тапета това, разбира се, е отговорен въпрос, но го подхождайте с положителен и ентусиазиран и непременно ще успеете. Успешен ремонт за вас.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Винилови тапети за боядисванеВинилови тапети за боядисване
Как да лепене тапети под боядисване нюанси на работа с различни видове тапетиКак да лепене тапети под боядисване нюанси на работа с различни видове тапети
Кои тапети да изберете за коридора?Кои тапети да изберете за коридора?
Мога ли да тапет на нови тапети тапет тапетиМога ли да тапет на нови тапети тапет тапети
Как да изсъхне тапет хартия, винил Условия на сушенеКак да изсъхне тапет хартия, винил Условия на сушене
Как да изберем лепилото за тапети?Как да изберем лепилото за тапети?
Премахнете старите тапети от стенитеПремахнете старите тапети от стените
Акрилни тапети предимства и недостатъциАкрилни тапети предимства и недостатъци
Изборът на подходящия тапет за стенитеИзборът на подходящия тапет за стените
Фото стени във вътрешността на апартаментитеФото стени във вътрешността на апартаментите
» » Ремонтирайте как да изберете правилния тапет