Течен тапет за дома и офиса

Течен тапет за дома и офиса

За да актуализирате вашата къща или апартамент, достатъчно е да вземете приличен тапет. На първо място, ще трябва да се вземе предвид размерът на стаите, защото с помощта на тапети можете визуално да увеличите пространството. За да направите това, е по-добре да си купите тапет с леки цветове или с фин модел. Популярно е опцията за комбиниране на тапети, например тапет за стена, който има голяма картина.
Една отлична възможност може да бъде течен тапет от компанията http://bioplast.ua/, която на строителния пазар се появи не много отдавна. Те включват влакна от целулоза и памук, лепило и боя. Те се продават в опаковки със суха смес и също така са готови за употреба в течна форма. Сухата смес се разрежда сравнително просто с обикновена вода, следвайки инструкциите на опаковката.
Тази модерна версия на тапета, използвана за завършване на всякакви жилищни помещения и офиси. Те могат да се използват и в помещения с висока влажност, като например баня или кухня. Само в тази версия ще е необходимо да поставите безцветен лак върху течния тапет.
Предимства на течни тапети:
• Не абсорбирайте миризми;
• Не горяйте;
• Не разкъсвайте;
• Не се деформирайте;
• Не е токсичен;
• Сухата структура на материала е пореста, което осигурява добра изолация.
Фреска на платно за декорация на стени
Нанесете стена от течен тапет с валяк. Това е безшевен материал и ще скрие малките дефекти, които се намират на стената. Замърсената или повредена част от стената може лесно да се смени. По този начин, повреденото парче се нарязва с нож и се нанася ново покритие върху него.
Но, течни тапети се считат за скъпи, ако ги сравнявате с конвенционалните тапети. И дори фактът, че с течение на времето стойността им започва да намалява и все пак за мнозина те са скъпо "удоволствие", а не всяко семейство може да си позволи.
Може би много скоро течните тапети ще станат достъпни за тези, които ще подновят стените на домовете си добре и дълго време.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Течният тапет в банята е най-доброто решениеТечният тапет в банята е най-доброто решение
Приложение на течни тапети, psi и минусиПриложение на течни тапети, psi и минуси
Какво е сега залепени към стените?Какво е сега залепени към стените?
Тапет хартия Как да ги лепилоТапет хартия Как да ги лепило
Мога ли да тапет на нови тапети тапет тапетиМога ли да тапет на нови тапети тапет тапети
Течен тапет за стениТечен тапет за стени
Стикер за стенаСтикер за стена
Лепило за нетъкан тапетЛепило за нетъкан тапет
Как да изсъхне тапет хартия, винил Условия на сушенеКак да изсъхне тапет хартия, винил Условия на сушене
Премахнете старите тапети от стенитеПремахнете старите тапети от стените
» » Течен тапет за дома и офиса