Фасадна версия на течни тапети

Фасадна версия на течни тапети

Декорирането с тапети е най-разпространеният начин за декоративно обработване на стени, можете да изберете всяка опция, включително течни тапети. Има два фундаментално различни типа течен тапет, за вътрешна работа и версии за довършване на външните повърхности, овлажнени помещения. При декорирането на фасади, стълбища, домашни помещения се използват както силикатни течни тапети, така и фасадни касети, които в днешно време стават все по-популярни. Научете повече с всички характеристики на довършителните фасадни касети може да се намери на сайта.

Силикат течен тапет или мазилка SILKCOAT прилага на практика всички известни повърхност от бетон, монолитно мокра мазилка, гипсокартон, и до дърво, ПДЧ. Те се отличават с високата си здравина, дълготрайност, пожарна безопасност, пропускливост към парите и екологично чисти. Сега можете да намерите огромен брой възможности за структури и цветове на течни тапети, отваря широка сфера на дейност за дизайнери.Течните тапети за фасадата могат да се похвалят с висока устойчивост към алкали, излагане на горещо ултравиолетово лъчение, което не може да повлияе на цвета на покритието. Мазилка от защитен тип SILKCOAT се изпълнява напълно готов за употреба, в пластмасови контейнери (кофи) от 25 кг. Ако зърното за пълнеж е с размери от 0,8-1,0 мм, консумацията на сместа е 3 кг / м2, при по-големи фракции 1,5-2,0 мм тя е малко по-висока до 5 кг / м2.

Преди всичко, е необходимо да се извърши цялостна подготовка на повърхността, субстрата трябва да бъде почистена, изсушена, покрита с грунд. След необходимото смесване на състава, мазилката се нанася върху повърхността на фасадата със шпатула, изглаждащо желязо, използва се и за рамкиране на врати, отвори за прозорци. Техниката на нанасяне е подобна на тази, използвана за покриване на други видове тънкослойни мазилки.

Как да използвате ефективно пространството в малка баня
 • Триковете за използване на хомогенен линолеум
  Триковете за използване на хомогенен линолеум
 • Недостатъци на котлите за твърдо гориво
 • Твърдите производители обикновено предлагат, заедно с течния тапет, подходящ грунд специално за определен вид мазилка. Например, при силикатни течни тапети за външна работа, най-вероятно ще се осигури грунд на базата на течно стъкло. Фирмите производители на течни тапети гарантират, че тяхното покритие няма да се разпука и няма да се срути, когато се свива у дома. Влакната, които го правят, осигуряват еластичността на материала, просто се простират с възникващите деформации.

  Споделяне в социалните мрежи:

  сроден
  Течният тапет в банята е най-доброто решениеТечният тапет в банята е най-доброто решение
  Изчисляване на течни или ролкови тапетиИзчисляване на течни или ролкови тапети
  Приложение на течни тапети, psi и минусиПриложение на течни тапети, psi и минуси
  Какво трябва да помисля, преди да приложите течни тапети?Какво трябва да помисля, преди да приложите течни тапети?
  Тапети или декоративна мазилка за избор на брашноТапети или декоративна мазилка за избор на брашно
  Довършителни фасади с гипс като стандартен разтворДовършителни фасади с гипс като стандартен разтвор
  Течен тапет за стениТечен тапет за стени
  Видове фасадни мазилкиВидове фасадни мазилки
  Еластичната фасадна мазилка е отлично решениеЕластичната фасадна мазилка е отлично решение
  Премахнете старите тапети от стенитеПремахнете старите тапети от стените
  » » Фасадна версия на течни тапети