Дизайн на стая със световна карта на стената

Фото тапети с карта на света

Един от най-разпространените начини за оживяване на едно място и да го направят нови цветове и визуално разширява пространството, са тапетите в световната карта на интериора, изглед към града, природен и фантастични мотиви.

Чертежът може да бъде избран абсолютно всяка, като се фокусира върху целта на стаята и нейния дизайн. Ако дори и в толкова голямо разнообразие не излезе да вземе нещо по ваш вкус, има много фирми, които предлагат широкоформатен печат услуги, включително производството на фото тапети.

Избиране на тапет

Тъй като тапетите са най-очевидната част от интериора, изборът им трябва да се подхожда много съзнателно. Неподходящ тапет може лесно да унищожи всички дизайни на дизайнера, но с компетентен избор на модел и тип тапет, всяка идея ще намери нови аспекти.

Какво е първото нещо, което трябва да търсите при избора на тапети за снимки?

Карта на света от надписите на страните

Съществуват няколко много важни критерия, всеки от които може значително да повлияе върху качеството на изпълнението на идеята:

 1. Цвят.
  Той трябва или да се доближи до основния цвят на стаята в палитрата, или да създаде правилния контраст с нея. Както би било идеално не е взет чрез теглене, ако не се комбинира с други цветове на детайли в интериора, тапети ще изглеждат излишни елементарно пространство и просто "закоравял" очи, отменяйки цялата работа за определяне на стаята.
 2. Самата рисунка.
 3. Размер на изображението.
 4. Текстурата на самия тапет.
  В зависимост от това какви са условията в стаята, където трябва да се мотае фото тапети, можете да избирате от няколко вида варианти.

Световната карта във вътрешността на холаТипове тапети:

 1. Хартия.
  Най-бюджетният, но най-крехкият и краткотрайният вариант.
 2. Винил тапет, които са много по-силни от хартиените, ще продължи по-дълго.
 3. Ламиниран.
  Много висококачествени тапети, които не горят на слънце и могат да бъдат измити. Отлична възможност за баня, кухня или детска стая, където стените често са изложени на мръсотия.

 4. Най-скъпият тип тапети, изработени от лен, коприна или вискоза, могат да бъдат текстурирани.

Фото тапети за детското развитиеЗа да изберете тапета за детската стая, трябва да се обърнете особено внимателно. Необходимо е да се вземат под внимание пола на бебето (момче не иска да види в моята стая изготвяне принцеса или приказен замък, едно момиче едва ли може като супергерой на картината или пишеща машина), неговата възраст и интереси.

Предучилищата като тапет с сладки животни или герои от любимите си карикатури. По-големите деца също ще се интересуват от картата на света, която призовава за пътуване във вътрешността на стаята си.

Картите на света също могат да носят образователна стойност, ако носят имената на държави, континенти или океани - гледайки на такава карта, детето бързо ще си спомни какво и къде е.

За детската стая ламиниран тапет, върху който детето може, без да навреди на тапета, да рисува и да изтрива рисунките си, напълно допълва картината, както му казва въображението му. На тапета като контурна карта на света детето ще може да подпише имената на страните или континентите, тренирайки паметта.Фото тапети в спалнятаКато цяло, изборът на картина и тип тапети за спалнята и хола е подобен. Цветя и растения, градска панорама или естествен пейзаж, красив залез или карта на света в интериора на тези стаи ще изглеждат много печеливши.

Необходимо е само да се вземе предвид какво точно собственикът иска да види първото нещо, когато се събужда и спи, и какво - да покаже на гостите.

Интериорът на двата хола и спалните ще се побере органично текстурирани тапети върху платното - те са много приятен за допир повърхност ще се ползва като спалня, и неговите роднини и приятели, които са посетили.

Световна карта на кафе за кухнятаСряда, че кухнята, тапети в банята, която е доста тежка - парата от готвенето, мазнини капките, хранителни частици, висока влажност на въздуха и пяна от шампоан и душ гелове в хартия тапет "едно две" унищожи. За тези стаи, най-добре е да изберете ламиниран тапет, на ужасна влага.

Идеалното изображение за тапет в банята ще бъде морски или подводен пейзаж, който превърне рутинната екскурзия в душ в завладяващо гмуркане в океана. За кухнята идеалният избор ще бъде чертежи от плодове или зеленчуци, особено ако се използва не само за готвене, но и като трапезария.

Оригиналното решение за фото тапети в коридора ще бъде арка, водеща към водната ливада или гората. Визуално удължава и разширява пространството на традиционно най-малката и тясна стая в апартамента.

За правилния избор на тапети е необходимо да се разчита основно на дизайна на помещението, за което са предназначени, както и на очакваните условия за тяхната поддръжка.

Трябва да вземем сериозно избора на тапет, с помощта на които можете да подобрите и разваляте интериора.

Придържайте тапети на стената толкова лесно, колкото конвенционалните тапети, но те ще дадат на помещението много по-оригинално и с компетентно отношение към тях ще отнеме дълго време окото.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Магическа стена стенаМагическа стена стена
Стилен черно-бял тапетСтилен черно-бял тапет
Какво е сега залепени към стените?Какво е сега залепени към стените?
Тапети в интериорен дизайн на спалняТапети в интериорен дизайн на спалня
Как да използвате тапети в интериора?Как да използвате тапети в интериора?
Нощен град на стенатаНощен град на стената
Къде да поставите тапети с орхидеиКъде да поставите тапети с орхидеи
Настроението на Париж в собствения му апартамент!Настроението на Париж в собствения му апартамент!
Какво е забележително за тапети на глухарче?Какво е забележително за тапети на глухарче?
Кои тапети да изберете за кухнята?Кои тапети да изберете за кухнята?
» » Дизайн на стая със световна карта на стената