Как да изберем качествени уреди за изправяне на коса?

Палава коса

Много популярно желязо за гладене за оформяне, но много от тях не знаят как да изберат косата за изправяне на косата правилно.

Стремейки се да направят косите си красиви и добре поддържани, момичетата използват всички съвременни нововъведения. По принцип гладенето е отличен асистент при създаването на изображения.

Той ще помогне не само да изправи непокорна коса и да я направи гладка, но и да създаде красиви, къдрави ключалки.

Какви са качествата на качествените препарати за коса?

За да знаете как да изберете правилния токоизправител, трябва да проучите какви характеристики да обърнете внимание. По-долу ние изброяваме основните точки, които трябва да бъдат взети под внимание.

Изправец с керамично покритие

Добри покриващи пластини. Има няколко вида покритие:

 1. Металното покритие се счита за остаряло, за да го замени, дойде нови, модерни плочи.
  Поради факта, че температурата на нагряване е разпределена неравномерно, косата може да пострада. В допълнение, отсъствието на защитен слой води до факта, че силно загрятата плоча директно докосва косата и унищожава структурата си. Цената на токоизправителите с метални пластини е ниска.
 2. Железниците с керамични чинии станаха много популярни.
  Те са равномерно нагрявани и могат да поддържат една температура през цялата процедура. Керамиката, благодарение на свойствата си, перфектно се промъква през косата и осигурява постигането на желания резултат при полагане. Поради ниската цена, това е точно случаят, при който може да се каже с увереност, че съотношението цена-качество е отлично.
 3. Тефлоновото покритие е известно с приплъзване в къдрици.
  Контактът на пластините и косата е сведен до минимум. Единственият недостатък е, че стилизиращите продукти, използвани при подравняването, силно замърсяват работната повърхност.
 4. Мраморните и титанови покрития са чудесни за ежедневна употреба.
  Те се затоплят добре по цялата повърхност и поддържат зададената температура до края на процедурата. Те се плъзгат по косите на косата и ги правят блестящи.
Уред за изправяне на коса

Лице за коса.

Качеството на покритието ще определи състоянието на косата. Работата е, че висококачественият покривен материал няма да им позволи да изсъхнат и да ги направят безжизнени. Производителите на стомана произвеждат токоизправители със смесено покритие.

Предимството им е фактът, че те вече съдържат в своята конструкция специални средства, които при използване на токоизправител също овлажняват и защитават косата.

Функция на йонизацията. Йонизацията е специален йонен слой, покриващ плочите, предназначен да възстанови водния баланс на всяка коса. В допълнение, ако тази функция е на разположение, косата стане блестяща, изглежда пълна с жизненост и не стане електрифицирана.

Размерът на плочите. Ако ширината на плочите е 2,5 см, тогава тя се счита за тясна и по-широка. Изберете гладенето, от което се нуждаете, въз основа на типа коса. Тесните плочи са чудесни за къси прически, а също така са удобни за изглаждане на бретон. Но въпреки това такива устройства се използват за създаване на пръстени. Само такова извито острие трябва да има заоблени ръбове, а външната страна на плочите е напълно затворена.

Уред за изправяне на косаЖелязото с широка и дълга повърхност е по-добре за тези с дебела и дълга коса. Размерът му ще ви позволи да вземете големи направления, което значително ще ускори процеса на изравняване.

Наличие на термостат и дисплей. Те са необходими за избора на индивидуални температури. Чрез регулирането на температурата на плочите самостоятелно ще предпазите косата от нежелано увреждане. Така че, за слаба коса, можете да изберете лек режим, както и за дебели - максимална температура.Заключете бутоните. Той е проектиран така, че да не променя случайно температурния режим при използване на устройството.

Изборът на уред за изправяне на коса е по-добър, ръководен от всички гореописани характеристики. Фокусирайки се върху вида на косата си, можете да вземете устройство, което не само осигурява лекота на употреба, но също така не боли.

Какво да търсите при закупуване на желязо за коса

Желязо за коса с кератиново покритие

За да се получи добър токоизправител, е необходимо да се вземат предвид следните фактори:

 1. Наличие на гаранционен купон.
 2. Производител на марката.
 3. Цената на устройството: ако е твърде ниска и производителят е известен, тогава най-вероятно е фалшив. Внимателно изучете устройството отново и ако това не води до доверие, откажете да купите.
 4. Оборудването е снабдено с термостат. Необходимо е да се предпази от прегряване. Когато достигне зададената температура, токоизправителят автоматично се изключва и, ако е необходимо, отново се свързва.
 5. Изберете устройства със смесено покритие, което ще съдържа предимствата на всеки от материалите.
 6. Ставка на отопление. Тази функция не позволява дълго време за отопление и охлаждане на плочите. Страхотно за тези, които използват устройството в бързаме.
 7. Наличието на специална топлоустойчива капачка, която ви позволява да почиствате желязото веднага след употреба, без да чакате да се охлади.
 8. Наличие на допълнителни прикачени файлове.
 9. Наличие на специални студени зони по краищата на плочите отвън. Тяхното присъствие не само прави удобно използване, но също така помага да се избегнат изгаряния.

Как да изберем преса за изправяне на коса, ако има съмнения за някакви критерии?

Важно е да запомните, че ако устройството не отговаря на необходимите параметри, покупката е по-добре да отложите или да изоставите напълно този модел.

По този начин ще се предпазите от фалшификации и ще запазите косата си здрава.

Правила за използване на машина за изправяне на коса

Независимо кое коса за изправяне на коса е по-добре да се използва, не забравяйте за правилната му употреба.

Винаги е важно да се запомнят правилата, за да не се уврежда косата.

Ето няколко основни правила:

 • използвайте специални средства за термична защита за оформяне;
 • не опирайте желязото срещу скалпа;
 • гладко въртете инструмента по цялата дължина в посока от корените към върховете.

Изправянето е абсолютно необходимо за всяко момиче. Тя е подходяща както за къдрава, така и за прави коса. Помага да се даде не само невероятен блясък, но и прави косата копринено гладка.

Не забравяйте, че правилно избраното гладене и подходящата му употреба ще направят косата още по-привлекателна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Модни прически за мъже през 2018 годинаМодни прически за мъже през 2018 година
Маски за коса при домашни рецепти, инструкции, ревютаМаски за коса при домашни рецепти, инструкции, ревюта
Изберете правилно четка за коса с въртяща се дюзаИзберете правилно четка за коса с въртяща се дюза
Какви подаръци да приготвят за момичета на 8 мартКакви подаръци да приготвят за момичета на 8 март
Модерни прически за къси коси 2016Модерни прически за къси коси 2016
Модерни прически 2016Модерни прически 2016
Цвят на косата без амонякЦвят на косата без амоняк
Как да установите практически съвети за кожухаКак да установите практически съвети за кожуха
Модерни прически за момчета 2016Модерни прически за момчета 2016
Съвети за избор на изправяща ютия за изправяне на косатаСъвети за избор на изправяща ютия за изправяне на косата
» » Как да изберем качествени уреди за изправяне на коса?