Какво трябва да обърна внимание при избора на депилатор?

Гладки крака след лазерна епилация

При закупуването на лазерния епилатор за домашна употреба, всяка жена не само иска да бъде в състояние да премахне нежеланата растителност от тялото, без да напуска дома си, но също така и значително да спести.

Работата е там, че лазерната епилация се извършва в кабината, често е единственият надежден начин за премахване на нежеланото окосмяване в подмишниците, бикини и краката, но те са доста скъпи в същото време на такива процедури, защото, за да се постигнат резултати за качество трябва да отида правилните 2 или 3 сесии депилация, което може да се отрази неблагоприятно на бюджета на всяко семейство.

Изкупуването на устройство за лазерна депилация у дома, можете значително да спестите пари, защото го купувате веднъж, след което можете да го използвате за дълго време.

Въпреки това, ако смятате, че много устройства за лазерно отстраняване на коса в къщи са с ниска мощност, трябва внимателно да обмислите всички възможни възможности за лазерни епилатори, които се предлагат в свободна продажба, за да не харчите напразно.

При закупуване на лазерен епилатор за домашна употреба е оправдано?

Места за използване на лазерния епилаторЛазерните епилатори са изключително удобни устройства, които ви позволяват да премахнете косата безболезнено, но този инструмент не е подходящ за всички.

Работата е, че лазерните епилатори, предназначени за домашна употреба, са сравнително ниска мощност и не са оборудвани с набор от функции, които имат професионалните модели.

Например, една ефективна епилатор лазерна епилация, предназначени за дома, по-вероятно е в жените, които имат бяла кожа и черна коса, а дори и в този случай, процедурата може да отнеме много време, за да се постигне качествен ефект.

В повечето случаи дори най-скъпите модели лазерни епилатори за дома са направени безполезни за онези, чиято кожа има по-тъмен сянка, или тези, които наскоро са затънали на слънце или са посетили солариум.

В допълнение, лазерните епилатори с ниска мощност са абсолютно безполезни за тези, които имат лека коса, тъй като апаратът им просто "не забелязва".

Противопоказания за употребата на лазерна епилация за домашна употреба включват заболявания като:

Варикозност - противопоказание за лазерно отстраняване

  • разширени вени;
  • дерматит;
  • склонност към алергични реакции;
  • студено и т.н.

По този начин, преди да закупите такова скъпо устройство, трябва внимателно да оцените плюсовете и минусите.

Принципът на работа на Лазерна епилация е, че устройството в хода на тяхната работа създава специална инфрачервена светлина, която е направена безопасно за кожата, но в същото време се разрушава от космените фоликули, които за кратко време води до загуба на коса, и на това място няма да бъде наблюдавано по-нататък появата на косата.Въпреки това, трябва да се има предвид, че дори ако използването на лазерния епилатор е било успешно, това не гарантира, че косата няма да се появи отново в бъдеще. Въпросът е, че тялото има маса от т. Нар. "Пасивни космени фоликули", които могат да бъдат активирани по всяко време.

Лазерните епилатори, предназначени за домашна употреба, имат някои несъмнени предимства. Тези устройства са с доста ниска мощност, така че приложението им никога не предизвиква дразнене на кожата или други неприятни усещания, както често се случва при посещение на салони за красота при хора с чувствителна кожа.

Етапи на лазерна епилацияНаред с другите неща, за очевидните предимства на този начин за премахване на нежеланото окосмяване е липсата на се налага да посетите специализиран салон, защото много от представителките на нежния пол често просто срамежлив да премине подобни процедури под наблюдението на непознати.

Основните недостатъци на лазерните депилатори, предназначени за използване у дома, включват тяхната цена, която варира от 5 до 30 000 рубли. Някои модели са още по-скъпи.

Но както показва практиката, най-добрите евтини варианти на такива устройства в повечето случаи са и най-неефективните, така че ако е взето решение за закупуване на такова устройство, което трябва да се подготви за сериозна отпадъци, които, обаче, бързо се отплати като се има предвид цената на такава процедура в козметичния салон.

Как да изберем най-добрия модел на епилатора?

В момента на пазара има много модели лазерни епилатори, предназначени за домашна употреба. За да изберете добър епилатор и да не харчите напразно, трябва веднага да обърнете внимание на производителя на устройството.

Най-добрите са лазерните епилатори, произведени в САЩ, Германия и Франция, докато аналозите, произведени в Китай и Индонезия, често имат по-лоши характеристики, въпреки че имат по-ниска цена.

Най-често срещаните висококачествени лазерни епилатори за домашна употреба включват:

  1. Rio-Dezar X60.
  2. Avance.
  3. Трия Лазер за отстраняване на коса.

Някои други видове епилатори също са получили добри отзиви от клиенти, но те също имат отрицателни характеристики, така че когато избирате устройство в магазин, трябва да попитате консултанта за определена марка възможно най-много.

Горните видове епилатори имат някои несъмнени предимства. Например, епилаторите Rio-Dezar X60 имат специален скенер и редица режими, които ви позволяват по-ефективно да премахнете косата в различни области.

Ефективността на устройството е гарантирана от производителя.

Такива марки епилатори като Премахване Триа косата Лазерно и Avance, различни качествени характеристики, подобни на тези на професионалните модели, но тя е с опростен конфигурация, която им позволява да се използват правилно, дори жените, които нямат опит в тази материя. И двете устройства са ефективни, въпреки че имат впечатляваща цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да използвате лазерното ниво правилноКак да използвате лазерното ниво правилно
Устройство за измерване на наляганеУстройство за измерване на налягане
Как да изберем многофункционален или прост мулти-маркерКак да изберем многофункционален или прост мулти-маркер
Надлъжно рязане на метал Надлъжно напречно рязане на стомана, ламаринаНадлъжно рязане на метал Надлъжно напречно рязане на стомана, ламарина
Съвети за избор на изправяща ютия за изправяне на косатаСъвети за избор на изправяща ютия за изправяне на косата
Какво е overlock и как да го избера?Какво е overlock и как да го избера?
Какъв е най-добрият тример за интимни места?Какъв е най-добрият тример за интимни места?
Как да изберем таван с LED светлини?Как да изберем таван с LED светлини?
Плюсове и минуси на циклон филтриПлюсове и минуси на циклон филтри
Компоненти на лазерно рязане и предимства при инсталиранетоКомпоненти на лазерно рязане и предимства при инсталирането
» » Какво трябва да обърна внимание при избора на депилатор?