Как да направите кърлинг?

Характеристики на предпазителя

Харесва ли ви сладките къдрици и грациозните къдрици, но не сте привлечени от перм? След това ще се заинтересувате да научите как да използвате кърлинг.

Понастоящем тези адаптации набира все по-голяма популярност и има причини за това. Те ви дават безопасен, почти миг и удобен начин да се навиете. Всеки капитан може да усвои майсторството на такъв инструмент. Важно е само да знаете как да използвате правилно кърлицата?

За начало, това устройство трябва да бъде избрано на базата на няколко доста важни параметъра: безопасност, диаметър, комфорт по време на работа. За да се максимизира неутрализацията на вредната топлина, експертите препоръчват използването на устройство с керамично покритие. Диаметърът на намотката зависи от диаметъра. Голям плюс ще бъде наличието на регулатор на температурата.

Струва си да се отбележи, че има голямо разнообразие от плаки. Всеки от тях има свои ключови характеристики.

Автоматични, гофрирани и конични ролки и техните задачи

Автоматично проектиране на машината

Дизайнът на автоматичния предпазител.

Най-лесният за използване е автоматичният. Как да използвате автоматичното кърлинг? Преди да размахате, е необходимо да измиете и да изсушите косата, да ги гребете.

Следващата стъпка е прилагането на топлинен спрей за пръскане или балсам. За удобство разделете косата на 3 сектора: на гърба на главата, отстрани, малко над челото. След като започнете да завъртите нишките от тилната част, гладко отидете до короната, в края - към храмовете. Слоевете не трябва да са по-дебели от 3 см. Когато процедурата е завършена, камшик или стил косата ви.

Въпросът за това как да се използва гофриран велпапе заслужава специално внимание. С помощта на това навиване е възможно да се създаде огромен брой шевове както за цялата дължина на косата, така и за всяка отделна зона. При използване на това устройство няма значение колко дълго е косата ви.

Помислете как да използвате нагъването за радикалния обем. Така че, включете устройството, изчакайте, докато достигне максималната температура. Разделете косата на няколко части, ако желаете, ги фиксирайте с фиби.

Протягане на къдрици на средна коса

Етапи се свиват къдрици.

Поставете къдрицата между плочите и ги фиксирайте за 10-15 секунди. Ако искате да имате само радикален обем, клепачите трябва да бъдат поставени само в основата на косата, къдрицата свършва тук. Процедурата повторете с всички нишки, след което ги фиксирайте с лак.Нека да преминем до коничната пластина. Има такова погрешно схващане, че е изключително трудно да се използва такова устройство, тъй като няма скоба за закрепване. Как да използвате тази коса къри правилно? Всъщност, една употреба е достатъчно, за да разбере, че е наистина удобно да се използва.

Долната линия е, че върхът на дюзата не се нагрява, а в комплекта често има специални топлоустойчиви ръкавици, с които можете да държите ключалките с ръцете си. Това фиксиране ви дава изящни, "естествени" брави. Нещо повече, употребата му няма съществени различия от останалите: трябва да включите, да регулирате температурата, да навредите веригата и да я държите на огъващото желязо.

Красива и обемна прическа с тройна и спирална плака

Helical PloyerСега, когато знаете как да използвате конусообразна кърпичка, нека преминем към тройна. Тройната пичка е действително средство за създаване на красив стил.

Използвайки това устройство, можете да създадете оригинални вълни с различни нива на еластичност. Това устройство може да се използва от собствениците на косми с различни дължини.

Преди да започнете процедурата, подгответе косата по познат начин: измийте, изсушете и гребете, третирайте нишките с термична защита. Оставете свободните нишки на долните нишки, поставете останалата част от косата върху короната и я фиксирайте. Плътните дълги ключалки се разделят на няколко сектора.

Регулирайте температурата, за първи път най-доброто е 140 ° C. След това отделете веригата от желаната ширина и я закопайте между трите повърхности. Уверете се, че устройството не докосва кореновата зона, за да не изгори кожата.

Бавно насочвайте устройството от корените към върховете, след което вземете нова нишка и повторете операцията. По този начин, лечение на всички области, а след това да се определи всичко с лак. Познавайки как да използвате тройна плувка, можете да станете неустоим.

С помощта на спираловидна навиваща се лента можете да получите триизмерни къдрици с различни размери. За големите, имате нужда от устройство с пръчка с голям диаметър, за малки къдрици използвайте инструмент с малък диаметър. За да направите спирални брави, първо направете тънка ивица и внимателно я срежете.

След затопляне на тази нишка, като я държите в клещите, бавно издърпайте от корените към върховете. След края на веригата, направете къдрици на корените, навийте косата на устройството. Изчакайте 9-10 секунди и откачете клещите, за да извадите уреда от огъването.

Независимо от желязото за кърпи за коса, което избирате: конус, спирала, гофрирана, тройна или всяка друга - желаем да останете винаги привлекателни.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Разновидности на телфери за дървоРазновидности на телфери за дърво
Кой пистолет за монтаж на пяна е по-подходящ за битова употребаКой пистолет за монтаж на пяна е по-подходящ за битова употреба
Домашното устройство за ръчно заваряване е лесноДомашното устройство за ръчно заваряване е лесно
Как да изберем керамичен тиган?Как да изберем керамичен тиган?
Конструкция за запояване, принцип на работаКонструкция за запояване, принцип на работа
Чертежи на оборудване за студено коване как да се направи такова оборудванеЧертежи на оборудване за студено коване как да се направи такова оборудване
Ръчни инструменти за студено ковано желязоРъчни инструменти за студено ковано желязо
Измерване и изчисляване на диаметъра на канализационната тръбаИзмерване и изчисляване на диаметъра на канализационната тръба
Вътрешна изолация на стените на къщата избор на технологияВътрешна изолация на стените на къщата избор на технология
Как да направите сам кабел за почистване на канализациятаКак да направите сам кабел за почистване на канализацията
» » Как да направите кърлинг?