Модни прически за мъже през 2018 година

Модерни прически за мъже от 2018 година

Модерните мъже активно следят техния стил, опитвайки се да се съсредоточат върху предимствата на външния вид и те са помогнати при тези модерни прически на мъжете. Ако искате да сте в центъра на вниманието, не забравяйте, че през 2018 г. няма да бъде популярен стил - това е по-добре да се използва възможно най-малко да се отърве от наркотиците и бретон или перчем. Всяка година модата представя изненади и те се изразяват в различни подробности, по-специално в специални прически. Какво ще бъде в тенденцията през следващата година? Нека да разбера!

Какво да избягвате

Смела плешива глава
Кажи не на архаизма
Припокриващи се плешиви петна с коса
Покритите плешиви петна с дълга коса изглеждат много съмнителни, особено във вятъра
Дълги къдрава коса за мъже
Много рядко дълги къдрави косми при мъжете изглеждат мъжествени

Много често от мъжете смятат, че косо бретон, гладко избръснат уиски или просто гладки, като Вин Дизел, плешива глава - това е много модерен и секси. Освен това, и на модните подиуми, те налагат точно тази визия на стила. Всъщност това не съответства на настоящите тенденции в сектора на фризьорството, тъй като много експерти смятат, че такива методи на трансформация отдавна са преживяли и стават архаични. Ако наистина искате да изглеждате привлекателно, избягвайте следните нюанси:

 1. Не се опитвайте да променяте не изрязаните няколко месеца коса в идеална прическа. Всеки уважаващ себе си човек знае: уискито и контурите на косата трябва да изглеждат красиви и чисти.
 2. Момчетата с къдрави ключалки изглеждат женствени, така че трябва да избирате къси прически за такива коси.
 3. Очертаните плешиви петна не трябва да се скриват под нарастващата коса. В такива случаи е по-добре да се бръснете плешив или да се примирите с постепенната алопеция. Експертите не препоръчват да се пренебрегват лекарства. Получете в стимулаторите за растежа на аптеките на луковици за коса и курс от специални витамини. Те ще ви помогнат да се справите с проблема и да подобрите здравето си.
 4. Възможно е да се даде мъжество на вашето изображение с много къса подстригване.

Изберете перфектния прическа

Моделите прически за мъже, актуални през 2018 г., ще ви задоволят само ако правилно ги изберете за вашия тип коса. Помислете за най-стилен стил, който ще бъде популярен сред мъжете през следващата година:

 1. "Г-н Cool". Тази прическа приема каскаден принцип на подстригване, когато косата се нарязва на цялата глава. Тя може да бъде избрана за всяка дължина, така че тя се счита за универсално решение за по-силния пол. Тази опция изглежда както младежка, така и елегантна, така че би било полезно да се допълни всяко изображение.
Стилинг господин Cool
Стилът Mr. Cool изглежда елегантен и модерен
 1. "Брит". Тази подстригване включва удължена и леко нарязана горна част, докато страните и гърбът на шията остават кратко изрязани. Стилирането дава вид на някаква нежелание, така че ако изберете този вариант, не забравяйте, че вашето изображение трябва да бъде съобразено с най-малките подробности. Допълнете го с дрехи в стила на кажу, модни обувки и аксесоари, и няма да бъдете равни!
Прическата на Британия
Haircut Brit се характеризира с дълъг взрив
 1. "Anderkat". Тези модни прически за къса коса са бръснати глави и уиски с дълъг взрив, който завършва на челото. Предимството на тази опция е неговата гъвкавост: тя ще изглежда чудесно в съчетание с всички изображения и стилове на облеклото. Забележително, но толкова разпространено в наше време, "подбива" е изобретен за пръв път в Англия през 20-те. Днес тя отново става популярна сред по-силния пол, препращайки ни към ретро. Разбира се, оттогава много разновидности на тази прическа са разработени. Съвременните фризьорски салони го актуализират, правейки го още по-атрактивен и стилен. Подложката ще изглежда красива на гладка и равна коса със средна дължина. Но си струва да си спомним, че този стил трябва да бъде избран, като се вземат предвид видът на косата, формата на лицето и главата.
Подстригвай и почвай
Рязане andrekat се различава удължен бретон и много къси или тесни страни
 1. Fade. Прическата в този стил включва къса коса на гърба на главата с постепенно удължаване до върха на главата. Благодарение на размития преход от много къса дължина в задната част на главата до средата на върха, прическата изглежда много необичайна и екстравагантна. Този сезон това решение ще бъде истински хит, защото "Fade" може да украси както солиден бизнесмен, така и активен спортист. Гримът е универсален и изглежда много впечатляващ, но изисква редовна грижа и в някои случаи постоянно полагане.
Прическата изчезва
Изтъняването на прическата изглежда младо и спортно. Това е любимите играчи с прическа.

След това предлагаме по-задълбочено разглеждане на най-подходящите опции.

Характеристики на подстригване

Сред модерните прически за къси мъже от 2018 г. той ще бъде много популярен. Естествено, преди да отидете до фризьорския салон, трябва да имате предвид много важни неща:

 • формата на прическата е избрана, като се има предвид видът на всеки отделен мъж;
 •  задължително комбинация от къса изрязана врата и храмове с удължени редове, оставени на короната;
 • Възможно е да се променят преходите на цвета на косата, но подходящите нюанси трябва да бъдат избрани поотделно.

Подкожите се фиксират чрез прилагане на гел или мус, така че в зависимост от това дали има удар и колко дълго е, можете да поставите косата си на своята страна или на гърба. Експертите казват, че няма ограничения при поставянето - можете да гребете косата си на гърба на главата си и можете да го направите като таралеж.

Съвет! Във всеки случай опитен специалист ще ви каже подходящата опция, която ще вземе под внимание както формата на лицето, така и вида на косата.

Подстригване на подстригване
При срязване на подкосъм бретон често се връщат назад

Най-често удължените къдрици се поставят обратно, а за увеличаване на издръжливостта можете да използвате различни козметични средства. Ако сте придирчив, атрактивен и грандиозен образ, изберете стил таралеж, който специалистите препоръчват фиксиране с гел или пяна.

Подстригване на подстригване
Подбиването е много популярно сред младите хора

Undercard е прическата на много модерен човек, която има много оригинални вариации. На снимката можете да видите колко точно това решение дава представа за почтеността и също така подчертава сексуалността и привлекателността на човека. Стилната прическа ще ви накара да сте по-уверени и да приведете красотата на красивите дами, така че за нейния избор трябва да се подхожда много отговорно.

Варианти на полагане на прически
Варианти на подрязване на челото и задната част на главата

Подстригване под триъгълно лице

Стилирането трябва да бъде не само модерно, но и подходящо за формата на лицето ви. Сред огромното разнообразие от прически, професионалният фризьор трябва да предлага най-оптималния вариант, избран, като се вземат предвид особеностите на вашия външен вид. Ако имате широко чело и тесни брадички, тогава вида на лицето ви е триъгълен. В този случай, стилистите препоръчват на мъжете да обръщат внимание на възможностите, предполагащи наличието на удължени направления. Но нишки, строени около лицето, трябва да се избягват.Съвет! Отличен външен вид може да се постигне само ако избраната прическа визуално стеснява челото, разширявайки функциите на брадичката.

Прически на триъгълно лице
Популярни прически на триъгълно лице

Опитни стилисти смятат, че най-добрият избор ще бъде подреждането с гребен от едната страна. Хармонично да го допълни, може да е дебела брада - така вашият образ ще стане не само стилен, но и брутален. Много от тях избират модерни прически за къси мъже, защото те са доста лесни за грижи и не изискват използването на фиксатори. Оптималното решение е, когато дължината на косата минава по линията на ушите и ги затваря наполовина. Най-популярните прически в такива вариации са боб или квадратчета, които винаги ефективно изглеждат в комбинация с прави или наклонени брекети със средна дължина.

Брада за триъгълно лице
Триъгълното лице се препоръчва да допълва брадата, за да балансира лицето

Ако лицето е кръгло

На кръглото лице, удължена прическа, която покрива скулите, изглежда красива. Благодарение на нея вашето изображение ще бъде зашеметяващо и елегантно. Експертите препоръчват да се обърне внимание на комбинация от обръснати храмове с обемно покритие. Като оставяте удълженото уиски, можете да направите полагането на няколко небрежни и дръзки - можете да вземете гел или мус за косата си. Както можете да видите, много модерни прически от мъжки пол 2018, представени на снимката, предполагат наличието на наклонени брекети със средна дължина.

Чубивите хора трябва да балансират горната част на тялото, така че трябва да се откажете от кръглата или великолепна прическа, която ще увеличи още повече главата ви и ще я подчертае. Но късата коса без ясни очертания от гърба и отстрани ще се побере перфектно. Направете кръг на лицето по-изразителен ще помогне на ремъци от едната страна. Както можете да видите, при избора на най-изгодната опция трябва да се вземат предвид и най-малките подробности. Само по този начин можете да постигнете отличен образ.

Подстригване за кръгло лице
За кръгло лице раменете отстрани
Канадска жена на кръгло лице
На кръгло лице ще се приближи прическата на канадската жена
Подстригване бокс и полукръг
Прилепващите боксове и полукадърите също са чудесни за кръгли лица

При дълга коса

Моделите прически, показани на снимката, показват, че през 2018 г. в тенденцията ще има дълга коса. Такова решение ще бъде успешно само ако нишките изглеждат добре подстригани. Въпреки това, както показва практиката, поддържането на чист вид на палав дълга коса е много по-трудно, така че не всички мъже могат да си позволят такива прически. Ако все още сте готови да направите някои жертви в името на красотата, след това безопасно отидете на вашия фризьор. Дългите къдрици могат да бъдат подрязани с стълби, каскадни, да мислят за асиметрични резени, но във всеки случай трябва да имате предвид характеристиките на вашия тип коса:

 1. Собствениците на гъста коса не непременно ходят на жертвите и радикално променят образа, достатъчно е то да се отреже правилно.
 2. Каскадата или стълбата са перфектни за хора с притъпена коса, но мъжете с къдрава коса са по-добре с такава идея.
 3. Направете някои прически на тънка и рядка коса е доста проблематично, така че да ги поддържате в добро състояние, ще ви помогне да се грижите редовно и навременното отрязване на разделените краища.

Съвет! Сред популярните прически за дълги коси е винаги в тенденцията на класиката, като се приема еднаква дължина по главата. С това полагане може да се направи гладко или странично разделяне и да се поддържа гладката коса. Ако ги обличате обратно, можете да създадете ефект на прическата.

Симетрични прически за мъже за дълга коса
Симетричните прически на мъжете за дълга коса изглеждат чисти и елегантни
Опашка и кок за мъже
Популярният стил продължава да използва lamberseksuala или lumberjack. Опашката и пакетът са съчетани с дебела брада
Мъжки плитки
Мъжки плитки - шарени
Четирима мъже
Мъжкият квадрат може да има различни форми в зависимост от вида на косата
Дълга коса за мъже
Дългата мъжена коса изглежда впечатляваща, но изисква грижи

Друга популярна прическа, особено сред младите хора, е военната. Тя изглежда нехайна и дори леко хаотична. При дълга коса можете да олицетворявате стила в стил "Грейнг", базиран на ниска вързана опашка.

Косене на военни grunge
Шлайфането на военната гръндж от времето на Кърт Кобейн отново набира популярност

За младите хора

Сред младите мъжки прически могат да се намерят редица интересни решения. Всички те изглеждат модерни и необикновени, а хитът на предстоящия сезон ще бъде необичайно решение под първоначалното име "Tom Boy". Това е къса козина с дълга плитка и бретон за едно око. Изглежда хубаво и популярно подрязване, тъй като то точно ще ви отдели от тълпата. Основните характеристики на младежките прически, отнасящи се до 2018 г., са:

 • комбинация от бръснати глави и храмове с увеличен обем отгоре;
 • умишлено невнимание в опаковането;
 • Дългите взривове, които ще бъдат връхната точка на всяко изображение;
 • асиметрия и градиране на прическите.
Обръсната глава и уиски
Обръснатата глава и уискито са много популярни

Сред популярните модни къси подстригвания през 2018 г. ще бъде таралеж, половин кутия, канадски и британски. Първата предполага такава прическа, когато косата се реже в задната част на главата, а предната част се удължава. Poluboks е удължаване на нишките в короната в комбинация с къса коса на тила и храмовете. При канадския вариант, обемът на косъма се запазва само в областта на челото, а останалите нишки се отрязват. Класически сред младежите е британецът, когато най-високият обем и уискито се бръснеха. Младите хора предпочитат шофиране, необикновени и динамични, които със сигурност трябва да бъдат отразени в техния външен вид.

Грижи канадски и британски
Грижи канадски и британски
Режеща кутия и полукръг
Режеща кутия и полукръг

Или мохаук?

Много малко хора знаят, но популярни в пънк и рокер косата под формата на мохаук се наричат ​​Мохаук. Забележително е, но те се появяват в индианците, които изразиха войнствеността си, като отрязаха част от косата от главата, оставяйки къдриците само в центъра. Мохаук - модерна прическа, представена в няколко разновидности:

 • класически: в стандартната версия фризьорът оставя косата точно в средата и след това я поставя със специални фиксиращи средства;
 • "Статуята на свободата": този мохаук се намира в средата на главата. В този случай, Iroquois са тесни, а острият косми на косата са дълги;
 • с драматурзи: счита се за ултрамодерен и предполага наличието на дълги драскотини с обръснати храмове.
Подстригване на мохаук
Мохаук или Mohawk прическа може да бъде както за дълга коса в средата, така и за кратко
Мохаук коса с драматурзи
Пример за прическа на мохаук с драматурзи

Имайте предвид, че стилът на прическата в този стил е твърде невероятен, така че може да се носи само в комбинация с определени дрехи и обувки. Съгласете се, строг костюм и мохаук на главата ви е малко вероятно да изглеждат подходящи. Въпреки че имате правото да провеждате с вашето изображение експерименти! Бъдете по-смели, олицетворявайте идеите си за красота и стил в реалност!

Влез в дискусията!

Бихме се заинтересували да знаем вашата гледна точка, оставете вашето мнение в коментарите.

Популярни прически:

Снимка 40: избледняват
Снимка 41: Раздяла отстрани
Снимка 42: Подрязване
Снимка 43: Обръснато уиски
Снимка 45: Добре
Снимка 46: Прически по вид на лицето
Снимка 47: Подстригващ боб
Снимка 49: Самурай
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Модни женски прически 2018Модни женски прически 2018
Как да носите кожено яке на жените и мъжете?Как да носите кожено яке на жените и мъжете?
Завеси за снимки и идеи в спалнятаЗавеси за снимки и идеи в спалнята
Новогодишните карти до 2018 г. със собствени ръцеНовогодишните карти до 2018 г. със собствени ръце
Модерни прически за къси коси 2016Модерни прически за къси коси 2016
Модерни прически 2016Модерни прически 2016
Модерни прически за момчета 2016Модерни прически за момчета 2016
Как да изберем качествени уреди за изправяне на коса?Как да изберем качествени уреди за изправяне на коса?
Какъв е най-добрият тример за интимни места?Какъв е най-добрият тример за интимни места?
Как да си починете в Новогодишните празници 2018 преглед на неработни дниКак да си починете в Новогодишните празници 2018 преглед на неработни дни
» » Модни прически за мъже през 2018 година