Модерни прически за къси коси 2016

Стилен прическа за къси косми

Изглежда, че на късата коса е трудно да се помисли за някаква интересна прическа и да се замисли чрез зрелищен образ. Моделите прически за къси коси 2016 ви позволяват да въплътите различни решения, но основният акцент ще бъде върху простотата и естествеността. 

 Ние сме в крак с времето

Модерната прическа на пиксела

Косата за повечето момичета е въпрос на гордост. И на къса коса искам да мисля за нещо, което ще бъде в тенденцията и в лицето. Стилистите съветват: през 2016 г. да изберете изображенията, които ще се отнасят към тенденциите от миналия век. Заедно с естествеността и лаконизма, в тенденцията ще има екстравагантност, така че експериментирайте с вашето изображение. Моделите къси прически 2016 в снимката изглеждат много стилни и е ясно, че следващият сезон ще бъде от значение за следните тенденции:

 • през 2016 г. мъжкият стил ще преобладава, чиито характеристики са най-подходящи за къси прически;
 • асиметрия, квадратни и дебели одрани брекети могат да станат ярки удари на вашето изображение;
 • късата коса е идеалното решение, ако имате динамичен и модерен външен вид, който отговаря на съвременните тенденции и начин на живот;
 • експериментите са позволени, така че можете да създадете прическа с всякакъв стил - обхватът на фантазията е ограничен само от вашите предпочитания и степента на кураж.

 
Лесна прическа на къса коса

Pixie - за всички времена

Моделите къси подстригвания са връхна точка на всеки женски образ, когато вниманието се фокусира върху нейното очарование и елегантност. Има много разновидности на такива прически, но има и един, който винаги е в тенденцията, това е пикси. Такава прическа ще ви разкаже за вашата женственост, смелост, тъй като тя отваря челото и скулите си и изглежда красива с всякакъв вид лице. Основното предимство на тази прическа е нейната променливост, която зависи от степента на асиметрия, вида на бретон и вида на стила. Забележително е, но пиксито може да бъде както сладко и докосващо, така и смело и агресивно.

Pixie на къса коса - стилна и модерна

Краткият пикси на подстригване приема многослойна форма: пред косата се оставя дълго, а отстрани са къси. Основният акцент се поставя върху бреговете, които са много различни - класически прави, асиметрични или наклонени. Сред модерните прически за къса коса през 2016 г. (снимката потвърждава това) пиксията, която прави образа стилен, привлекателен, секси, привлекателен ще бъде популярен. Характеристиките му включват следното:

 • подходящ за фина коса;
 • красив външен вид с кръгло или овално лице;
 • се различава от простия стил;
 • Можете да променяте изображението всеки ден, като подчертавате индивидуалността си.

От недостатъците може да се отбележи, че необходимостта от постоянно актуализиране, косата расте, а пиксите изискват задълбоченост и точност.

Крива на тенденцията 2016

Моделите къси прически от 2016 г. са стилни и винаги модерни. Мнозина вярват, че тази прическа - напомняне на миналия век, но тя се изпълнява в съответствие с модните тенденции и привлича вниманието на нови ефекти - асиметрия или оцветяване акценти. През следващата година ще бъде най-различни популярни каре, и да изберете конкретно решение силует трябва да бъде в съответствие с личните ви предпочитания.

Сватбена мода прически 2016 Боб

Основното правило при избора на квадрат е да се вземе предвид неговата дължина и модел. Така че, през 2016, откровено късите прически, които ще отворят и подчертават линията на врата, ще бъдат актуални и модерни. Ако искате да оформите овалното лице и да подчертаете усъвършенстването на изображението, квадратът има остър и остър рязане на нивото на скулите. Вярно е, че тази опция не се побира на кръгло лице.

Модерни къси прически от 2016 година

Кеър само изглежда като обикновена прическа, тъй като голяма роля играят точността на фигурата и елегантността на силуета. Особено модерно е да направите долната част на косата: ако е равна и равна, ще бъде подчертана тяхната плътност и естествена гладкост. И ако искате някои промени в изображението, изберете степента на съветите, когато косата е дадена правилния обем и форма.

Време за експериментиИма разнообразие от модерни прически за къса коса. 2016 е годината на промяната, така че можете да експериментирате не само с бретон, но и със стила на различни прически. Кралицата ще изглежда специално, ако е на крака. В този случай стриктната и ясна линия на долния край е допълнена от елегантен отрязан пръст в задната част на главата, който се нарича крака.

Каре - един от модерните прически за 2016 г.

Разнообразяване на вашия стил може да бъде различен техники на подстригване, които ви позволяват да оформят върховете на косата. Така че, контрастният ефект може да се постигне чрез комбинация от точно подрязани ивици на гърба на главата с изтънени брави върху короната. Още по-нова и подходяща е комбинацията в една прическа с няколко различни техники, които ви позволяват да създадете различни стилове. Красиво изглежда квадрат до раменете, особено ако бретон са кратки. Важно е да се наблюдава идеалният контур, тъй като той ще бъде в тенденцията през следващата година. И като цяло, линията на квадрата е станала мека и демократична, тъй като по мода подаването на съвети. Ето защо стилистите съветват да се придържат не само към модерните стандарти, но и към индивидуалните характеристики на лицето.

Какъв стил на модата?

Най-красивите и модерни прически за къси коси 2016

Модерните прически 2016 са много различни и това е кратките прически, които заслужават специално внимание. Какво са добри? Фактът, че те отговарят на всеки стил и други предпочитания, позволяващи на всяко момиче да изглежда стилно, ярко, особено. Трябва да се отбележи, но също така и къса подстрижка може да се промени, особено ако го комбинирате съответните аксесоари под формата на корони, стилни цветове, дантели ленти за глава или корони. Но много креативни личности предпочитат лесна хаос точност, така че тези дами ще изберат необичайно решение, а именно rastrepannost стил и оригинални chelki.Modnye прически за лятото 2016 изисква максимална простота, но те могат да бъдат променени, ако съчетаете огънати брави и едновременно кърлинг навътре и нагоре.

 Класика или Арт Нуво?

Pixie на дебела коса е винаги елегантна

Модерното фризьорско изкуство се радва на разнообразие от интересни решения и опции и може да се реализира на къси коси. Различни техники за тъкане предлагат чудесни възможности не само за площада, но също така и за галантерийни плитки или плитки. Това е може би най-модерните прически за пролет-лято 2016 Фото много прически потвърждава, че е лесно да се открояват от тълпата, оплетено конска опашка и да добавите интересни аксесоари.

Оригинални прически за къси коси 2016

Сред най-модерните допустими отклонения през лятото на 2016 г. (снимката ви позволява да оцените цялото разнообразие), можете да включите следното:

 • Cascade: Тази прическа - един от най-модерните и адекватни, защото тя привлича вниманието на асиметрични и нередовни нишки, лесно подреждане, в които някои безгрижие преобладава;
 • Боб: това е обичайна прическа, която остава релевантна в продължение на няколко години. Нейната особеност е в разнообразието от решения, когато късата коса може да се превърне в украшение на жена;
 • капачка: тази прическа ще се хареса на онези момичета, които ценят простотата и геометричността във всичко, включително стилистиката. Но тя постоянно изисква корекция, така че дължината да се запази еднакво, така че трябва да работите усилено върху ежедневния стил;
 • Гансън: ако сте бизнес жена и сте свикнали с строги изображения в класически стил, тази подстригване е създадена изключително за вас. Външно, прилепната прическа е като пиксе, само техниката на подстригване е малко по-различна;
 • Shag: творческите момичета, които винаги са шокиращи и необичайни, със сигурност ще оценят тази млада подстригване. Това ще ви позволи да изразявате изразителността, индивидуалността си сред тенденциите от 2016 г. със сигурност ще бъде! Вашият имидж ще бъде стилен и завършен, въпреки че прическата и предполага известно нехайство в дизайна.

 Основни правила за подбор

Модерни прически 2016

Много момичета са много притеснени, когато отиват на фризьор, тъй като не винаги е възможно да изберете подстригване, което изгодно подчертава черти на лицето. Ето защо стилистите предлагат да се обърне внимание на определени критерии и преди всичко на типа човек;

  1. Под формата на овално лице можете да изберете всяка прическа на къса коса с взрив или без нея. Основното изискване е да се избегнат бреговете на овалната форма, тъй като тя ще удължи лицето още повече.
  2. Под кръглата форма на лицето е подходяща прическа, при която е изпъкнал огромен връх, а отстрани има малко косми. За визуално разтягане на лицето можете да изберете прическа на няколко нива. Добре изглеждащи асиметрични прически с наклонени удари или косми, поставени от едната страна. Най-идеалният вариант за кръгла форма на лицето - квадрат.
  3. С квадратния вид на лицето, човек трябва да се стреми да го "разшири", затова избирайте внимателно подстригванията. Добро прилепване на леки къдрици, които омекотяват черти на лицето, но короната трябва да е обемна и буйна. Един добър вариант е асиметрична прическа с наклонени удари.
  4. С триъгълно лице трябва да се съсредоточите върху долната част на лицето, затова се нуждаете от тези прически, чийто обем пада точно на дъното. Вярно е, че стилистите съветват да се откажат от късите прически с този вид лице, растящи косми поне за средна дължина.

Модерни къси подстригвания

Също така е важно да се разгледа състава. Така че, къса коса изглежда перфектно на крехка и стройна девойка, но с по-апетитни форми трябва да бъдат внимателни, тъй като има опасност да се добави допълнителен обем. И за да направят правилния избор на прическа е по-добре да се консултирате с вашия стилист - Сигурен съм, че те ще ви помогне да изберете най-подходящия вариант.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Модни прически за мъже през 2018 годинаМодни прически за мъже през 2018 година
Модерни прически 2016Модерни прически 2016
Идеи за маникюр 2016 готова за новата годинаИдеи за маникюр 2016 готова за новата година
Ъглите за кухня с маса и столове идеи 2016Ъглите за кухня с маса и столове идеи 2016
Модерни прически за момчета 2016Модерни прически за момчета 2016
Съвети за избор на изправяща ютия за изправяне на косатаСъвети за избор на изправяща ютия за изправяне на косата
Какъв е най-добрият тример за интимни места?Какъв е най-добрият тример за интимни места?
Министерството на строителството обяви резултатите от 2016 г.Министерството на строителството обяви резултатите от 2016 г.
Горещи тенденции за кухня и баня 2016Горещи тенденции за кухня и баня 2016
Цената на квадратен метър през 2017 г. ще намалее лекоЦената на квадратен метър през 2017 г. ще намалее леко
» » Модерни прически за къси коси 2016