Какво е лилаво?

Сред отегчен асортимент от пазара на сгради, а именно подови настилки от линолеум, новост - 3D линолеумът е ярко разпределен. Нейната употреба ни позволява да реализираме много творчески проекти за дизайн. Благодарение на него стана възможно радикално ново и индивидуално изпълнение на различни стилове стаи. Благодарение на визуализацията на обема на тази подова настилка, се постига ефект на визуално разширяване на пространството дори на най-малката стая.

Обхват на стилистичните решения

Въпреки сравнително наскоро вид, 3D линолеум, като 3D самонивелиращи се подове, вече заслужена голяма популярност като модно подово покритие в съвременните градски апартаменти. Сред стоманобетонния стереотип на градските жилища, единството с природата може да бъде постигнато чрез "израстване" на измамна трева на пода или "излее" цялото езеро с чиста вода и чудесна риба. Неограниченото въображение на предметите, което е вградено в безкрайната палитра от реалистични цветове, е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти. За стаите със строг, последователен, елегантен дизайн, отлично допълнение ще бъде линолеум с отпечатъци от различни структури: мрамор, желязо, дърво и др.

Мечтата на всяко дете ще бъде детска стая на пода, в която ще се уредят любимите му Дисни герои или приказни герои. Колкото по-дълго игри са на пода. Представете си как детето ви ще бъде отнесено, ако има железопътна или ликвидна горска пътека! Много е важно този вид линолеум да е топло покритие, което благодарение на защитния слой лесно се поддава на висококачествено почистване.

Изключително качествоПроизводството на 3D линолеум е сложен високотехнологичен процес, базиран на иновативни разработки. Състои се от няколко етапа с най-строг контрол на качеството. Създаването на триизмерен реалистичен ефект стана възможно с използването на патентовани прозрачни покрития, които осигуряват гъвкавостта на преливане на светлина. Те се прилагат към най-новите видове материали с максимално оценяване на качеството.

Какво е 3D линолеум?

Предимствата на 3D линолеум в сравнение с класическия тип

Малкият излишък от цената на 3D линолеум спрямо класическите видове линолеум става незначителен недостатък поради повишената му износоустойчивост. Не се деформира под въздействието на мебелни крака, токчета и други механични повреди. Най-новият вид линолеум ще бъде най-доброто решение за кухни, коридори, бани и други помещения, където са поставени високи стандарти за качество на подовите настилки. Купете 3D линолеум, който можете да продавате на едро и на дребно. В зависимост от параметрите на стаята може да се избере стандартната ширина на ролките, която варира от 2500 до 4000 мм. В зависимост от индивидуалните изисквания линолеумните листове се предлагат до 3,4 мм. Ценови диапазон: 470-550 rub. на m2.

Специалните защитни покрития и структурата на 3D линолеумния материал осигуряват неговата издръжливост. Тя е адаптирана към значителни температурни промени, осигуряващи топло, хидро и звукоизолация. А също така предотвратява образуването на неприятни миризми и тяхното разпространение. Благодарение на това приложение на тази настилка е позволено не само в градските апартаменти, но и в селските къщи. Ценовите и качествените характеристики на този вид линолеум го правят оптимален избор като универсално покритие.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кой линолеум да избере за дома?Кой линолеум да избере за дома?
Инструкция стъпка по стъпка за самополагане на линолеумИнструкция стъпка по стъпка за самополагане на линолеум
По-добре tarnett линолеумПо-добре tarnett линолеум
По-хомогенният линолеум се различава от останалитеПо-хомогенният линолеум се различава от останалите
Етаж в кухнятаЕтаж в кухнята
Избираме битов линолеум tarkettИзбираме битов линолеум tarkett
На какво зависи цената за течни три етажаНа какво зависи цената за течни три етажа
Избираме пода за балкон и лоджияИзбираме пода за балкон и лоджия
Как да изберем антистатичен линолеум от tarkettКак да изберем антистатичен линолеум от tarkett
Какво определя цената на линолеумаКакво определя цената на линолеума
» » Какво е лилаво?