Ние украсяваме къщата през есента как да използваме есенен декор

Есенни композиции за интериорна снимка

Само в поемата за есенните изразителни фрази "тъжно време" и "око очарование" могат да се използват толкова близо - на една линия.

Нищо чудно, че великият руски поет прослави красотата на есенната природа, защото само ярките цветове и желаната прохлада след горещото лято могат поне по някакъв начин да помогнат в борбата срещу есенния блус. Следователно не е напразно, че сега е станало толкова популярно и в жилищата си да проектира своеобразни "есенни ъгли". Добавете към интериора нещо блестящо, топло и природно ще помогне на есенния декор за къщата, която е много разнообразна.

Есен декор за домашна снимка
Есен декор за домашна снимка

Дори в моето детство в уроците по труда всички ни се научихме да изработваме ръчно изработени изделия от естествен материал, но това беше голямо разтежение, което може да се смята за изкуство, въпреки че нашите родители похвалиха нашите творения. Сега материалът за такива занаяти изобщо не се е променил, но техниката на изпълнение, продуктовите версии и идеите, как да украсят къщата през есента, са станали много по-интересни, оригинални и красиви.

Материали за декорация

Като материали за декорация на дома, използвани са едни и същи от детството-известните естествени материали: сухи есенни листа последно "лечение за хербарий" и легна под натиска в старите книги, сухи стръкове от зърнените култури, клонки и сухи цветя, жълъди и шапки, бор и конски есенции, растителни семена, есенни плодове и плодове, както и всякакви есенни атрибути.

Например, от жълъди може да направи прекрасно вътрешен венец.

Интересен есенен декор за интериора може да бъде създаден дори и без комбинация от няколко елемента. Изсипани във високи стъклени лъскави жълъди изглеждат ефективно като декоративен компонент на стила на минимализма. Можете също така да украсите жълъдите със свещници, особено ако не съсредоточите вниманието върху детайлите, защото самите жълъди сами по себе си имат ярък акцент в интериора. Кошницата или декоративната кофа с конуси върху прозореца или скринчето ще изглежда много оригинална и дори страхотна.

Как да украсим една къща през есента: вази с естествен декор
Как да украсим една къща през есента: вази с естествен декор

Този есенен декор за къщата има огромно предимство: обикновено не отнема време за украса. Необходимо е само да търсите и събирате жълъди и шишарки, затова е необходимо да посетите само дъбовата или иглолистна гора. Тези, които са закачалки за гъби или умело използват други дарове на гората, можете да вземете допълнителен пакет за естествени материали, който ще пътува редовно.

По време на всяка разходка из гората или парка можете веднага да направите букет от есенни листа, които у дома ще изглеждат добре на перваза или маса за хранене.

Когато създавате сложни композиции и измислили интересни възможности, как да украсят дома през есента, можете да погледнете в килера, или да вземат приятели стари кошници, различни интересни саксии или бутилки, нежелан спукан кофа или подправени свещници и ги украсяват. За аматьорско самодене на къща, всяко малко нещо и старото нещо във фермата ще дойде по-удобно.

За да украсите интериора, можете да използвате естествена основа: например да направите есенния венец на вратата, можете да направите основа на гъвкави клонове.

Оформяне на букети

Един от най-простите, но от този не по-малко красив вариант на интериора е букет от есенни листа, зърнени храни или сухи цветя. Този детайл от интериора е по-подходящ за кухнята или коридора, но дори и холът може да започне да играе с нови цветове, ако изберете правилната комбинация.

Най-често срещаният букет от есенни листа изглежда интересен за керамичните изделия, а сухите цветя се смесват добре със стъклото. Зърнените култури дори не могат да бъдат поставени във ваза, а просто да се поставят върху прозоречен перваз, предварително свързан с низ или друго растение.

Декоративни букети от есенни листа
Декоративни букети от есенни листа

Красиво изглежда като един самотен сух клон, който може да бъде поставен в пода или таблицата ваза. Децата, които винаги са щастливи да оформят коледно дърво преди новата година, можете да оставяте есенното дърво да бъде облечено: на клона с панделки можете да виси буци, жълъди или направени от тях занаяти.

Най-великолепните и елегантни букети се получават от есенни цветя в комбинация с листа и клони. Използвайте за такъв букет може да бъде най-вече всички светли, които са останали в градината или градината. Специалният елемент на всеки букет става physalis - тези оранжеви "бомби" винаги наслаждават окото и дават игриво настроение.

Есенни интериорни композиции
Есенни интериорни композиции

Популярно сега е създаването на цветя от есенни листа, най-вече клен. Ако ги огънете и завъртите, можете да направите пъпки, които приличат на рози. Три или пет подобни "рози" в рамките на други листа ще направят успешен букет, който ще зарадва не само през есента, но и през зимата, през пролетта и дори през лятото.

Венци за интериораДруга популярна тенденция за създаване на есенно настроение в къщата са венци. Красиво изглеждат венците на есенните листа и на главите на момичетата, но в интериора те обикновено правят чудеса. Обикновено в Европа или Америка венците украсяват входните врати, но в нашите жилищни сгради такива декорации е малко вероятно да бъдат подходящи за гледане на металните врати. Собствениците на крайградски резиденции са щастливи: те могат да позволят така, за да украсят градината или входа на къщата. Останалите обаче не трябва да се отчайват. Оригиналът изглежда като есенен декор за интериора на кухненските врати, стените в коридора или прозорците. Освен това, с венец или няколко венци, можете да преодолявате прекрасно гредата в кухнята.

Декоративни венци за интериора
Декоративни венци за интериора

Обикновено тези венци са направени от същите сухи листа или зърнени храни, с които трябва да внимавате да не ги разбивате. Използват се телта или малките дъски като основа, върху която компонентите на венеца са залепени или вързани. Може да се добави към венците на гроздове обикновена или черна chokeberry, диво грозде, малки ябълки или тяхната имитация.

Между другото, waxen модели на подаръци на есента изглеждат като истински, но те не се влоши и ще се моля повече от един сезон. Освен това те са много по-леки от техните колеги и следователно са по-универсални при употреба.

Оригиналът есен декор за къща под формата на венец може да бъде направена от жълъди и техните шапки или шишарки. Залепени заедно, можете да получите декоративен солиден венец, който също може да заема достоен място във вътрешността на дневната, кухнята, шкафа или коридора.

Оригинални венци за декорация на интериора
Оригинални венци за декорация на интериора

По същия начин можете да използвате кестени, растителни семена, сухи пръчки, кори от дървета и други естествени материали. Единственото условие за създаване на венец е неговата пълнота, изолация. Ако това не е постигнато, лесно можете да създадете други интересни композиции.

Създаване на песни

Има много идеи как да украсите къща през есента и винаги можете да излезете с нещо своеобразно, уникално и неповторимо. Най-интересното е, че характеристиките на есента почти не могат да пренастроят интериора. Това, което е добре, е есенен декор за къщата, така че е така, защото можете да експериментирате с нея почти без безнаказаност. Есенните топли цветове и естествените текстури са подходящи за всеки интериор и всяка стая: от баня до спалня.

Разбира се, не е целесъобразно за всеки рафт и за всяка сервизна част от интериора да се залепи следващата суха трева или листа, в противен случай къщата ще се превърне в магьосница на кошмари за приказки. И в останалото можете напълно да разчитате на въображението си.

Най-лесните и ненужни материални или временни разходи за интериорен декор са прости състави, направени от ябълки, конуси, жълъди, клонки, листа и горски плодове от горска пепел. От тяхната простота, за да изглеждат по-лошо, те не биха по-скоро обратното. За популярни високотехнологични или минималистични стилове такива декоративни елементи се считат за най-подходящи.

Есенни композиции за интериора
Есенни композиции за интериора

Суха клонка с плодове във ваза, ябълки в стъклена подложка, самотни листа на платното са интересни в тяхната простота. Те ще украсяват както масата за хранене, така и камината или нишата в стената.

Декор за декориране на къща в есенна снимка
Декор за декориране на къща в есенна снимка

Друга интересна опция за декориране на къща е сухата листа, закачена на панделка или конец. Красиво изглежда като рамки висящи декорации, и свободно висящи по конец на листа, създавайки един вид резбова завеса. Можете да използвате този метод, за да украсите прозореца в детската градина. Там можете да лепете няколко листа на чашата и след това да ги замените със снежинки преди новата година.

Есен декор за интериора
Есен декор за интериора

Декориране с помощта на есенните атрибути на познати неща също е подходящо. Така че, рамка за снимки или огледало, украсени с шалове от жълъди, изглеждат много стилни и подходящи за естествен интериор в еко-стил. С помощта на жълъди, клонки и малки конуси можете да "нарисувате" някакъв състав на платно или дърво и можете да направите това творчество с детето.

Декорация за интериора в есенния стил
Декорация за интериора в есенния стил

Една от най-красивите възможности за въвеждане на есента в интериора са богатите и големи композиции от различни материали. За тях е желателно да изберете стабилна база под формата на кошница или дори кофи и корита, които, разбира се, трябва да бъдат zaderkorirovat, а след това да се напълнят. За тази красота можете да използвате сушени цветя, круши и ябълки, клони и плодове, конуси и жълъди - всички заедно създават уникален есенен декор.

Видеоклипът, представен по-долу, съдържа идеи за декориране на къщата през есента, може би ще забележите някой от тях.

Уют в дома ви!

Ако сте харесали статията, споделете я с приятелите си, като кликнете върху иконата на вашата социална мрежа. Благодаря ви!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Занаяти от естествени материали със собствени ръце, различни идеи, снимки, инструкции, майсторски…Занаяти от естествени материали със собствени ръце, различни идеи, снимки, инструкции, майсторски…
Красиви букви във вътрешността на възможността да превърнете къщата в две кликванияКрасиви букви във вътрешността на възможността да превърнете къщата в две кликвания
Занаяти от листа снимки, идеи, основни техники, видео инструкции, майсторски класЗанаяти от листа снимки, идеи, основни техники, видео инструкции, майсторски клас
Дървен декор във вътрешността на уют, създаден от самата природаДървен декор във вътрешността на уют, създаден от самата природа
Есенни цветове на името и снимката, особености на засаждането и грижатаЕсенни цветове на името и снимката, особености на засаждането и грижата
Есенния венец на идеите за декорация на врататаЕсенния венец на идеите за декорация на вратата
Новогодишните статии от конусите оригинални идеи и майсторски класовеНовогодишните статии от конусите оригинални идеи и майсторски класове
Декоративните плочи на стената са прости и красивиДекоративните плочи на стената са прости и красиви
Оригами от хартия за начинаещи обикновена роза със собствените си ръцеОригами от хартия за начинаещи обикновена роза със собствените си ръце
Ръчно изработени изделия в странатаРъчно изработени изделия в страната
» » Ние украсяваме къщата през есента как да използваме есенен декор