Есенния венец на идеите за декорация на вратата

Как да направите есенния венец на вратата на снимка

Все по-често се забелязва традицията за декориране на входната врата с декоративен венец. Като правило, това е широко разпространена практика в Новата година и коледните празници, Великден, на 8 март, а през есента е възможно да се направи Хелоуин или просто до есента депресия е починал и атмосферата беше добро настроение. Днес ще разгледаме вариантите декорирайки входната врата с помощта на есенния декор.

Виж, тази красота вдъхновява!

Есенни декоративни венци на вратата (идеи)

Изработването на есенния венец с разнообразие от плодове е чудесна идея! Подходящи са всякакви есенни плодове - артишок, ябълки, круши. Най-важният въпрос, който трябва да се обмисли, е как да прикрепите тези елементи към основата на венеца. Ако скелетът на вашия венец е направен от плътен материал (например полистирол) - можете да го прикрепите с клечки за зъби. За тези цели можете да използвате клечка за зъби или двустранно шотче, термо пистолет.

Декоративен венец на вратата на есенния декор
Декоративен венец на вратата на есенния декор

Есенните венци изглеждат особено красиви, когато има много различни елементи върху тях. Създайте такъв многослоен шедьовър. За това направете обратно слой от малки клони, листа или спирала. Вътрешният слой може да бъде изработен от феяли, жълъди и конуси. За акценти добавете няколко ярки клона от планинска пепел и няколко декоративни тикви и ябълки.

На нашия сайт има отделна статия за това как да се направи декоративен венец на вратата на жълъдите.

Декорация на есенния венец на вратата на плодова снимка
Декорация на есенния венец на вратата на плодова снимка

Декоративни венци на вратата, изработени от есенни листа - грандиозно украшение. Освен това, това е един от най-лесните начини да украсите венец на вратата. Забележително изглежда като венец от същия вид листа и комбинирана версия. За да направите венеца още по-оригинален, добавете към листата шишарки, кестени, жълъди, артишок. Разнообразие от естествени материали ще предизвика,как да украсят къща през есента, без караница.

Използвайте есенните листа, за да украсите венеца на вратата
Използвайте есенните листа, за да украсите венеца на вратата
Как да направите венец от есенни листа
Как да направите венец от есенни листа

Оригиналният венец с пера на фазан, допълнен с ядки, шишарки, шпайкове - кандидатът за най-интересния венец в района. За да завършите изображението, можете да прикрепите сатенен лък между перата на птиците.

Оригинален венец с фазанско перо
Оригинален венец с фазанско перо
Използвайки пера, за да направите венец
Използвайки пера, за да направите венец

Спилелите от пшеница са символ на реколтата и плодородието. Съберете малък букет от листа и тъчете венец от тях. Завършете оригиналния венец с помощта на малки жълти листа на канадския клен или знак "Добре дошли!".

Венци от пшеничен спирала
Венци от пшеничен спирала

Венец от само няколко елемента, украсен с лък. Много красива ще изглежда като лък от сатен или кадифе.

Венци декорация на вратата с панделки
Венци декорация на вратата с панделки

За да украсите есенния венец на вратата, можете да използвате зрели тикви, но основният им недостатък е кратък. Много по-удобно е да се използват изкуствени тикви, които са по-леки и не се влошават.

Украсяване на венец с изкуствени тикви
Украсяване на венец с изкуствени тикви

Украсяваме венеца

За производството на един есенен венец на вратата, се нуждаем от клоните на дърветата (или лоза), парчета от кафяв плат, сив цвят, широколистни (можете да използвате всякакви есенни нюанси) / есенни листа от дървета, лепило, игли, ножици, конци, хартия.В магазините за ръчна работа често можете да намерите готови бази за декоративен венец, но е трудно да се намерят правилните размери, а тези изгледи са мрачни.

Ако се огледате и видите колко щедра е природата за подаръци - можете да разберете, че не е нужно да купувате нищо, просто не трябва да бъдете мързеливи, да измислите идея и да създавате!

Основа за декоративен венец на вратата
Основа за декоративен венец на вратата

Процесът на направата на венец на вратата е много прост: първо обръщаме клоните на дърветата в пръстен, а на няколко места закрепваме върховете на клоните с помощта на лепяща лента, тел.

Създаваме основа за декоративен венец
Създаваме основа за декоративен венец

Моля, обърнете внимание! Размерът на венеца трябва да е съизмерим с вратата: твърде голям венец ще изглежда смешен и малък ще се изгуби.

Следващият етап - трябва да решите кой венец на вратата ще направите - едностранна или двустранна. В първия вариант, всички декоративни елементи ще бъдат прикрепени както към "сърцевината", така и към предната страна, без съмнение такъв венец ще изглежда буйна и красива. Във втория вариант само предната страна е украсена, но, като се има предвид, че този венец ще бъде прикрепен към вратата в изправено положение - страната "сърмени конци" няма да бъде видима. За украса на маси, врати, едностранни венци са перфектни.

Декоративни венци на вратата в есенния стил
Декоративни венци на вратата в есенния стил

Когато е избран видът на венеца, е необходимо да направите елементите за неговата украса. Трябва да се помни, че интериорът трябва да бъде много, останалите елементи могат да бъдат използвани за направата на други декорации за къщата. Материалите за декориране на венец трябва да бъдат избрани въз основа на продължителността на използване на венеца. Ако искате венец да украси вратата за дълго време, можете да изрежете есенните листа от многоцветни парчета плат. Ако става дума за сезонна декорация, ще бъде достатъчно да се използват естествени листа от дървета.

Декоративни листа от филц
Декоративни листа от филц

Използвайте листа от тъкан, за да направите такива декоративни венци:

Венци на вратата с листа от тъкан
Венци на вратата с листа от тъкан
Декоративен венец на вратата, украсен с листа от плат
Декоративен венец на вратата, украсен с листа от плат

Не забравяйте! Листа и други естествени материали се препоръчва да изсъхнат преди употреба, но не и до пълно сушене, което ще им позволи да запазят формата в завършените бижута. Ако листата се изсушат, те ще се рушат в процеса на производство на венец.

Жълъците, ябълките, крушите, конусите трябва да бъдат фиксирани върху жица или с помощта на специална пръчка, преди да се започне събирането на декоративен венец, е необходимо те да изглеждат благоприятно в цялостния състав.

Декор за декорация на венец на вратата
Декор за декорация на венец на вратата

Листата, сухи цветя, бодли, трева са тъкани от единични елементи или малки връзки.

Украсяваме венеца на вратата с горещо лепило или тел. Можете да използвате естествени материали (стъбла от трева и цветя) като закрепващи елементи. Но в този случай се препоръчва да ги проверите за сила.
Ако решите да използвате лепило, трябва да го направите внимателно, така че остатъците от лепило да не са видими.

Прикрепете венеца към вратата и се наслаждавайте на резултата!

Декоративен венец на вратата на есенните листа
Декоративен венец на вратата на есенните листа

За любителите на уроците по видео предлагаме да разгледате стъпка по стъпка процеса на създаване на есенния венец.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да украсим стая за новата година 2018?Как да украсим стая за новата година 2018?
Коледна венец със собствени ръцеКоледна венец със собствени ръце
Как да направите венец от хартия за празничен празник?Как да направите венец от хартия за празничен празник?
Направете венец от флагове със собствените си ръцеНаправете венец от флагове със собствените си ръце
Как да украсим къща за ново 2018 кучеКак да украсим къща за ново 2018 куче
Коледни венци приказка собствени ръцеКоледни венци приказка собствени ръце
Как да украсите стаята със собствените си ръцеКак да украсите стаята със собствените си ръце
Ние украсяваме къщата през есента как да използваме есенен декорНие украсяваме къщата през есента как да използваме есенен декор
Занаяти от естествени материали със собствени ръце, различни идеи, снимки, инструкции, майсторски…Занаяти от естествени материали със собствени ръце, различни идеи, снимки, инструкции, майсторски…
Как да направите новогодишен венец от конуси?Как да направите новогодишен венец от конуси?
» » Есенния венец на идеите за декорация на вратата