Най-добрият модерен часовник за стена в съвременната версия

Разберете кой час днес може да бъде най-странните и неочаквани начини. Много от нас гледат екрани на нашите смартфони, за да разберат времето, разбира се, ако смартфоните не сами докладват всяка минута за това, което планирахме за този час.

И, разбира се, всички сме свикнали с безброй електронни часовници за домакински уреди и различни уреди, разпръснати из цялата къща.

Въпреки това, в стенния часовник е един вид специална привлекателност, ценен двойно, ако часовникът не само изпълняват своята пряка функция, но също така служи като важен детайл от интериора или дори предмет на изкуството.

Стенният часовник в стаята му дава изключителен външен вид. Ако искате да комбинирате стил и функционалност, ще ви заинтересува да разгледате избора на най-добрите часовници, които сме подготвили за вас.

LEFF Amsterdam Felt Стенен часовник от Себастиан Херкнер

Диаметър - 35см

Този холандски часовник, на стойност сто и четиридесет и девет долара, е направен от рециклирана филц. Един прост и ефективен дизайн на предната страна е направен в сиво с контрастни ярко-оранжеви стрели.

LEFF Амстердам мързелив 35 часовник от Иван Каснер

Диаметър - 35см

Друг часовник в стила на Арт Нуво, представен от холандската компания LEFF Amsterdam. Чадър 35 Часовник ще ви струва около двеста долара. Необичайният външен вид на тези часовници създава усещане за изкривена перспектива.

Студен часовник

Диаметър - 35,5смРъцете на часовника "Manifold" ($ 76) са изработени от плексиглас и могат да се движат по триизмерна траектория, която периодично променя посоката. Хипнотизиращият ефект на часовника се подобрява със строги цветове. Всъщност те са - по-скоро - съзерцателен Дзен обект, отколкото механизъм, който измерва времето.

Стенен часовник Umbra Ribbonwood Мишел Иванкович.

Този часовник спечели студентски конкурс за дизайн през 2014 г., проведен от Umbra / Humber. Дървени "ленти" - позоваване на модерния стил от средата на миналия век, въпреки че днес този дизайн изглежда не по-малко футуристичен. Цената на часовника Wall Umbra Ribbonwood е само шестдесет долара.

Mercury Row метален стенен часовник

Диаметър - 51см

Една от общите ретро тенденции, образът на звездното падане, се използва в този часовник от Mercury Row, който струва тридесет и пет долара.

CB2 меден часовник

Диаметър - 34,3см

CB2 отлично описва часовниците си като "предсрочно". Факт е, че сянката на розовото злато е една от основните тенденции в интериора за 2016 г. Медалният стенен часовник ($ 60) ще озвучи добре с други лъскави метални повърхности, които вече са налични във вашия дом.

Гледайте ме часовника от Rasmus Gottliebsen

Диаметър - 28,5см

Ако искате да добавите поп изкуство към интериора, Watch Me Wall Clock ($ 50) може да бъде точно това, което търсите. Те са налични в четири цвята, въпреки че може да искате да имате всички тях.

Всички часовници, представени в статията, се захранват от батерии, те са леки и удобни за окачване. Можете да ги прехвърляте от една стая в друга или да попълвате колекцията с нови копия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Коя хигромера на помещението е най-добре да си купите класификация, описание, принцип на работаКоя хигромера на помещението е най-добре да си купите класификация, описание, принцип на работа
Избираме практични електронни везни в кухнятаИзбираме практични електронни везни в кухнята
Бутони във вътрешността на идеята за използванеБутони във вътрешността на идеята за използване
Как да изберем завършени завеси за кухнята?Как да изберем завършени завеси за кухнята?
Идеи за занаяти от ролки тоалетна хартияИдеи за занаяти от ролки тоалетна хартия
Стенна декорация в кухненските идеи за ярки въплъщенияСтенна декорация в кухненските идеи за ярки въплъщения
Кухненски декор опцииКухненски декор опции
Как да изберем фурна с микровълнова функция Характеристики на дизайна и оценка на потребителитеКак да изберем фурна с микровълнова функция Характеристики на дизайна и оценка на потребителите
Дървен декор във вътрешността на уют, създаден от самата природаДървен декор във вътрешността на уют, създаден от самата природа
Как да украсим малка кухня?Как да украсим малка кухня?
» » Най-добрият модерен часовник за стена в съвременната версия