Декориране на прозорци за новата година

Много хора украсяват домовете си на Нова година. Това ви кара да се чувствате както преди, така и в приказна атмосфера. Красиво декорирани са не само стаите на къщата, но и прозорците. В тази статия ще разгледаме как да украсим прозорците за празнуване на Новата година и да ги превърнем в страхотна новогодишна композиция. За да направите това, няма да имате нужда от специални материали и значителни парични средства. Ще има достатъчно удобни инструменти, които присъстват във всяка къща. Ако имате нужда от материали, които не са във вашия апартамент, цената им няма да бъде висока и можете да ги намерите във всеки магазин.

Всички песни, преди всичко, зависят от вашите умения и въображение.

Всеки знае, че основните символи на празника на Нова година са Снежната девойка и Дядо Коледа. Данните на героите могат да бъдат изчертавани, изрязани от списание или намерени в Интернет и отпечатани на цветен принтер. Както можете да видите, има достатъчно опции, остава само да се реши. Единственият задължителен елемент е, че е необходимо да се вземе предвид размерът на Дядо Коледа и Снежната девойка с размера на прозореца. Отлично допълнение към този състав ще бъдат фирмените LED гирлянди https://ledworld.ua/, което ще го направи вашата светла и много празнична, истинска Нова година.

Не по-малко популярни са звездите. За да ги произведете, ще ви е необходима цветна хартия или оцветено фолио. Най-добре е да ги направите в различни размери и цветове. Звездите изглеждат оригинални, които са залепени заедно от два материала: оцветено фолио и бяла хартия. Необходимо е да изрежете звездичка от бяла хартия и малко по-малки размери на фолиева звезда, след това детайлите се слепват заедно и се получава интересен състав. Силно препоръчваме да се правят подобни звезди.Много често в Нова година прозорците са украсени със снежинки. Те са изработени от бяла хартия или салфетки. Прозорците, украсени с такива въздушни снежинки, придобиват красива гледка и потопяват хората в мразовито и страхотно настроение.
За да допълни картината със снежинките, звездите и Новогодишните герои в ъглите на прозореца създават бял фон с помощта на цветове. В този случай можете да използвате, като гваш, акварелни бои. Имайте предвид, че всичко това лесно се изтрива от водата. При създаването на този шедьовър можете да използвате и гирлянди, конуси, смърч клони, дъжд.

 • Ламинатна основа
Ламинатна основа
 • Електрически уличен часовник
 • Монтиране на фурнирован цокъл с самобръчкови винтове
 • Преди декорирането на прозореца, трябва да подготвите всички необходими компоненти и след това да се придвижите директно към дизайна на състава на Нова година. Струва си да се отбележи, че всичко зависи само от вашето въображение. В Интернет можете да намерите всеки такъв състав и да го използвате като пример.

  Когато създавате този шедьовър, предлагаме да използвате следния алгоритъм. Първо лепилото Snow Maiden и Дядо Коледа. След това извадете снежинките и звездите. След това нарисувайте бял фон в ъглите на прозореца. Когато изпълнявате последното действие, можете да направите различни къдрици и релефни шарки. Подобно изображение ще бъде красиво и интересно да погледнем чашата. Можете да завършите работата с гирлянди, шишарки и елитни клони.

  След като погледнете такъв прозорец, веднага се потопите в настроението преди ваканцията. Тази украса на стъклото ще направи дома ви уютен и магически.

  Споделяне в социалните мрежи:

  сроден
  Как да украсят масите за Нова година 2018 менюта в годината на кучетоКак да украсят масите за Нова година 2018 менюта в годината на кучето
  Как да украсим къща за ново 2018 кучеКак да украсим къща за ново 2018 куче
  Коледни елхи 2018 за деца как да организираме празник за дететоКоледни елхи 2018 за деца как да организираме празник за детето
  Прозорец декорация за новата година 2018 със собствените си ръцеПрозорец декорация за новата година 2018 със собствените си ръце
  Подготовка за празничните занаяти за новата година със собствените си ръцеПодготовка за празничните занаяти за новата година със собствените си ръце
  Как да украсите стаята със собствените си ръцеКак да украсите стаята със собствените си ръце
  Оригинални ръчно изработени елементи за новата година 2017Оригинални ръчно изработени елементи за новата година 2017
  Нова година декор на прозорците на идеятаНова година декор на прозорците на идеята
  Как да накараме дядото да измръзва собствената му брадаКак да накараме дядото да измръзва собствената му брада
  Новогодишната опаковка на маймуната годинаНовогодишната опаковка на маймуната година
  » » Декориране на прозорци за новата година