В бюро в интериора е какво да избирате

Часовници в интериора

Историята казва, че едно нещо е присъщо навреме да замени другите. Часовникът, който някога е нагласявал ритъма на живота в почти всеки дом с измерената си кърлеж, в някакъв момент (може би с разпространението на братята му за китки) излезе от модата. След това дойде ред на компютри и мобилни телефони, както и условен рефлекс - да се търси, за да види стенния часовник е заменен от един поглед надолу - на малък или голям дисплей (това е един от случаите, които показват как нещата да засегнат човешкия живот). Но часовникът се върна в домашния интериор. Това се случи, защото в страна, където доскоро почти всички бяха социализирани, внезапно имаше частна собственост и се увеличи значението на комфорта и естетиката в живота. 

Таблица минути

Малахитският бюро с бронз беше някога най-обичайният детайл от интериора, украсиха масата в офисите и дневните преди 100-200 години.

Часовниковите реплики, повтарящи до известна степен известни стари прототипи, също са много популярни, което е това, което часовниците използват, включително руските. Например, компаниите за наблюдение произвеждат мраморни модели "Вятър", базирани на древно произведение на изкуството преди повече от 100 години. В допълнение към особеностите на този вид малограмотност, "Вятър" се отличава и от гладките линии, характерни за модерността, и бронзовото разпрашване. Работата на автора, както се очакваше, не е евтина - около 15 000 рубли. Което обаче в никакъв случай не е ограничението, тъй като такива предмети се считат за по-скоро като предмети от изкуството, а не като утилитарен обект, аналогов материал на телефонна референтна услуга.

Видове часовници

Ретро часовниците не са задължително предназначени за дамска спалня или бизнес кабинет. Просто казано, техният стил не винаги има характеристики на пола. Компаниите, специализирани в интериорни часовници, имат универсални модели, които ефективно ще увенчат наследствения кабинет от прабаба. Гладкото огъване на дъбов или орехов калъф с топъл и червеникаво-кафяв цвят ще бъде логично завършване на фасадата на издълбания гардероб на издълбан дъб. Копчето е украсено с отворен златен образ, мелодиите на Whittington и Westmister създават топла уютна атмосфера в хола, в трапезарията и дори в коридора. И защо не? Тя трябва да бъде уютна във всички стаи, а вече от прага можете да почувствате, че сте там, където личното време тече.

Настолни часовник опцииАсортимент на работния плот часа не се ограничава само до скъпи твърди модели. Квадратните, правоъгълни или рационални електронни сигнали с прожекционна функция и осветление тип прожектор струват 1500-3000 рубли. Вярно е, че те са направени предимно от пластмаса, но показва освен нормалното време и дните от седмицата и температурата в стаята. И ярките фигури, които се появяват в резултат на проектора на близката повърхност, са във вътрешността на елемента на играта. Гледайки стената на кабинета, за да разберете, че времето е доста забавно, особено за по-младото поколение. За съжаление, този визуален ефект се проявява само в тъмна стая.

Гумен часовник

Интересни кварцови часовници, изработени от пластмаса в високотехнологичен стил, се произвеждат от много компании. Вариант с многоцветно осветление на диоди в стилен техно-корпус ще струва познавач на стъкло-метален интериор в 2-4 хил. Рубли. Приблизително същото число е говорещият модел. Когато трябва да знаете времето, внимателно щракнете върху футуристичния метален корпус, чийто външен вид не прилича на обичайните часове. В отговор, добре поставен глас ще ви каже колко дълго. Настройката се извършва с помощта на дисплея с течни кристали на долния панел. Когато погледнете този шедьовър на японската мисъл, разбирате, че бъдещето вече е дошло ...

Всичко най-хубаво

Между другото, за нашето бъдеще. Компанията Wendox задоволява младежите, като създава нещо от стъкло-пластмаса, ярко оранжево, спортно и рационално, дори и електронно и полупрозрачно. Теоретично това е алармен часовник, който студентът трябва да повиши на сутринта, за да не пропусне лекцията, всъщност е модерен електронен настолен часовник за стаята му. Както и да е, той ще забрави да започне ...

Модерен тип часовник

Но се погрижете за часовника в стаята на бебето, определено ще бъдете вие. Дори ако едно дете се хване с вас за растеж, но все още не е разменило втората десетка, не си струва да поискате внимание на времето. Но интересът към това, което се брои, ще бъде осигурено, ако се върнем и намерим нещо невероятно, магическо. Родителите сега обръщат много повече внимание на подредбата на детската стая.

Много от тях са готови да прекарват часове изучаване магазините в търсене на единственото истинско обекта, който ще се вписват в интериора на една стая на тяхната едно и единствено дете. Японски подарък в такива съзнателно и любящи родители - гледайте ключалки. В действителност, тя е прозрачна настолен часовник, електронен под формата на капачка, при които има мини-царство: област часовник, стълби и тераси, както и малките обитатели, в ролята на който може да действа и мъже-фигури, а за най-малките -Different малки животни. Като цяло, недвижими създаването "кръстник Drosselmeyra". В навечерието на Коледа и Нова година да се използва опита на стария магьосник, за да се създаде празнична атмосфера в дома е много разумно. Обикновено, цялата композиция се поддържа в златните или сребристи тонове, но може да има цветови вариации. Въртяща махало дава цялостна елемент картина на движение и звукови ефекти, вариращи от обикновена "бийп" (моделите за 2,5 хил. Разтрийте.) За да набор от почасова звучене, но автоматично се изключва през нощта в продължение на 6 или 10 мелодии за избор.

Електронни часовници

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Типове компютърни таблици и правила за изборТипове компютърни таблици и правила за избор
Салвия - цветът на животаСалвия - цветът на живота
Повече от достатъчноПовече от достатъчно
Ако значението на това забравянеАко значението на това забравяне
И вие също можетеИ вие също можете
Ужасно уморен съмУжасно уморен съм
Животът, в който живеехЖивотът, в който живеех
Най-добрият модерен часовник за стена в съвременната версияНай-добрият модерен часовник за стена в съвременната версия
Подхранвайте и грижитеПодхранвайте и грижите
При лечение на пациентиПри лечение на пациенти
» » В бюро в интериора е какво да избирате