Ябълково дърво Медуника описание, снимка

медуница

Има много сортове ябълки. Благодарение на това разнообразие, всеки гастроном може да вдигне любимите си плодове в зависимост от вкуса. Сортовото ябълково дърво (описание, снимката ще бъде по-ниско) се счита за един от най-добрите.

Описание на сорта

Този сорт се появява през 1935 г. Тя е създадена от SI Isaev. - известен специалист по биология. За да получи такъв уникален сорт, той комбинира две други сортове - ямки (канадски сорт) и канела (руски сорт). Името е дадено на този сорт поради факта, че той вкусва като мед. Разнообразие, което беше създадено толкова дълго, все още харесва много хора. Между другото, според становището на специалисти, учени и градинари, плодовете на смесения жълт и червен цвят, който дава на ябълковото дърво, се считат за най-вкусните, красиви и големи. В допълнение, много сладкари използват плодовете на този сорт като компонент за различни десертни ястия.

Кутия с ябълки

Плодът може да тежи до 150 грама. Формата му може да се различава и от други сортове. Например, плодът може да бъде кръгъл и леко плосък или кръг и в същото време леко коничен. Пулпът съдържа много сок. Той е еластичен. Зърното остава в малко количество. Вътрешният компонент на ябълките е златист цвят. Кожата е предимно жълта и кафява, но има кафяви или зелени ивици.Ако сравните сорта на ябълката, чиято снимка ще покаже плодове, с други сортове ябълкови дървета, се смята, че това растение е по-устойчива имунна защита. Той е по-устойчив на различни заболявания и паразити. Между другото, фактът, че растението може да понесе дори ниски температури също е впечатляващо, така че това дърво е много разпространено във всички географски ширини с ниски температури. Медуница може да оцелее дори и при минус -40 градуса.

Дървото е доста високо. Короната остава рядко. По-скоро прилича на формата на пирамида, ако се грижи правилно. Листата са доста дълги. Те са малко по-тънки от другите сортове. Също така се отбелязва, че от средата до върховете листата леко се къдрят. Клоните нарастват наклонени надолу.

Как да се грижи за дървото

Медуница-ябълково дърво, описанието на което е дадено по-горе, води до добри резултати само ако дървото е здраво и здраво и е добре овладяно. Необходимо е да изберете оптималната почва преди засаждането на растението. Той трябва да е богат на полезни микроелементи. Земята трябва да е свежа. Необходимо е малко разхлабване, така че корените да могат да абсорбират влага и кислород. Най-добре е да изберете място на хълм или на равнина. Но ямите трябва да се избягват - те просто не се вписват в младото растение. Това се дължи на факта, че в тях кореновата система ще стане прекалено влажна поради натрупаната влага след дъжд. Мястото трябва да е добре осветено.

Багажникът трябва да бъде защитен от вредители чрез замазване. Самият завод трябва да се пръска, за да се предотврати развитието на гъсеници.

Снимка 1:
Снимка 2:
Снимка 3:
Снимка 4:
Снимка 5:
Снимка 6:
Снимка 7:
Снимка 8:
Снимка 9: Медуница
Фигура 10:
Снимка 11:
Снимка 12:
Снимка 13:
Снимка 14:
Фигура 15:
Снимка 16:
Снимка 17:
Снимка 18:
Снимка 19:
Снимка 20:
Снимка 21:
Снимка 22:
Снимка 23:
Снимка 24: Кутия с ябълки
Снимка 25:
Фигура 26:
Снимка 27:
Снимка 28:
Снимка 29:
Снимка 30:
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Доматите са най-добрите сортове за оранжерииДоматите са най-добрите сортове за оранжерии
Сортове ягоди за градинатаСортове ягоди за градината
Cherry разнообразие, отзивиCherry разнообразие, отзиви
Сортове боровинкиСортове боровинки
Най-добрите класове круши за засажданеНай-добрите класове круши за засаждане
Розови домати от популярен сортРозови домати от популярен сорт
Описание и разновидности на thuja westОписание и разновидности на thuja west
Говеждо култивиранеГовеждо култивиране
Как да запазим реколтата от плодове?Как да запазим реколтата от плодове?
Описание на ябълковото дърво и снимкаОписание на ябълковото дърво и снимка
» » Ябълково дърво Медуника описание, снимка