Кабинет стена в дневна стая основни правила за подбор

Пример за кабинет

На въпроса: "Къде да съхранявате неща?" - азиатци ще дават два отговора: ". Опитайте се да се изглади обемисти кабинет на пода, и ще получите подиум компактно съхранение" "Да се ​​съхранява само това, което наистина трябва" и За нас това е, разбира се, екстремни, далеч по-добре ще изглежда за стена всекидневна с гардероб.

Основни правила

Мебели за дневни Тя не трябва да бъде голям (два кабинета до тавана е достатъчно, но ако има повече, е предвиден за натискане усещането в помещението). По-добре е, ако стената на хола с гардероба ще бъде опъната хоризонтално: .. Кабинетът вместо на гръдния кош, дълъг срок вместо скарата и рафтове и т.н., а най-добре е да се използва отворен (те изглеждат по-добре) или затворена стъкло. Всички Приветствам голям брой прозорци на фронтони и мебелни части: вратички на матирано стъкло, върховете стъклена маса или рафтове визуално сякаш полетя във въздуха, без да заема място.

Компактен в обем "мини гардероб" ще се настанят много голям брой дрехи и обувки. Можете да го подредите и в малка площ, защото този шкаф е подходящ, ако е "пълнен" с модерно оборудване под формата на чекмеджета, рафтове и конзоли за дрехи.

Шкаф за шкафове

Ще трябва да заемем място за външното облекло - и това, което сме облекли точно сега, и този, който виси и чака времето си. Освен това трябва да има система за съхраняване на обувки, различни малки неща като чадъри, гребени и четки, средства за грижа за обувките... Профилите се подсилват, защото, превръзка, ние, безпомощно, се опирахме на кабинета.

Closet - избор за малки апартаменти

Всекидневна диван не могат да скрият напълно цялото си съдържание, но имат няколко отворени рафта - за телевизия, музикален център, сувенири. "Детското отделение" също може да бъде частично отворено, с рафтове за книги и играчки и трябва да бъде възможно най-безопасно. Дори едно малко ъглово пространство може да бъде адаптирано към кабинет, където ще се поберат много неща.

Слайдове като релса

Вторият важен избор, който трябва да бъде направен, е изборът на система за приплъзване. Тук гладкостта на удара и дебелината на вратите са важни. Колкото по-лесно е вратата, толкова по-лесно ще бъде да се смени, но колкото по-малко надеждна ще се окаже тя. Изберете също така от две фундаментално различни системи от плъзгащи се врати.

Друга система от врати се различава в материала, от който е направен профилът. Стоманеният профил е малко по-евтин, но алуминият е по-лек и по-издръжлив.

гардероб

Стената за дневната с гардероб с плъзгащи се врати може да бъде направена по поръчка в компании, специализирани в производството кабинет мебели. Осветлението, използвано в тази мебел, също е доста разнообразно: от прожектори от различни форми до линейни източници на светлина, фиксирани в краищата на стъклени рафтове. Предлагат се в малките стаи и мебелните модули, подвижни или монтирани в ъглите: щандове за видео или аудио оборудване, рафтове за касети и дискове, маси на колела

Огледалата са извън модата"Вътрешна" стена за хол с шкаф за дрехи са достатъчно стандартни - зад плъзгащите врати обикновено се крият традиционни рафтове и кутии от ДСП. Много удобни кошници и рафтове от стомана с винилно покритие. Те са прозрачни, поради което винаги е ясно, че къде се съхраняват. Могат да се настанят автоматични или механични крепежни елементи за връзки, дълги и къси дрехи, панталони, чинии за пране ... така че никога да не знаеш какво още можеш да скриеш в килера.

Кабинета на стената

За украса на фасадата с огледало - вчера

Що се отнася до фасадите, трябва да се ръководим от нашия вкус и мода. По-рано, когато се появиха гардеробите, всички искаха само огледала. Сега тя беше пълна с собственото си отражение, нашите граждани все по-често купуват нещо малко по-тихо - фасадите на ПДЧ, драпирани тъкани гоблени, тъкани ратан, дори кожа. Така например, наскоро в украсата на класа на "елитни" шкафове започна да използва истинска италианска кожа. Това може да бъде, например, под формата на декорация старата карта или лазерно гравирана модели.

Пазете се от посредници

Производителите на стени за хола с гардероб могат да бъдат разделени на тези, които наистина прави шкафове, и посредници, които ги поръчват от производителя. Ясно е, че поръчването на последната ще струва повече. Така че от производителите е по-добре да изберете този, който ще даде адрес на производство и ще бъде готов да покаже това производство. Но да се изисква проби от работа не е задължително - когато гаранцията, че демонстрационни шкафове са направени от този производител, а не по-опитен. По-добре е да видите каталога, където има истински снимки.

Добър съветник при избора на производител може да бъде радио "от уста на уста". Струва си да се запитате с приятели, които поръчаха гардероб, независимо дали са доволни от производителя си. Ние, например, имаме такива клиенти, на които вече сме направили три поръчки.

Мебелен гардероб

Между другото, гъвкавият подход към поръчката е много показателен, когато клиентът не се измерва с една мярка и не предлага едно и също нещо за всички. При нас клиентът може да избере: по-евтин или скъп пълнеж и аксесоари от различни производители - от достъпен Китай до по-надеждна Германия.

Попитайте колко ще изпълни поръчката ви. Ако в рамките на една седмица или две - това е много реалистично време. Ако обичайната стена на дрешника в хола, без специална изключителност и излишъци обещава да бъде направена в рамките на месец или две, си струва да размишляваме. Или експертите не са достатъчни, или твърде много поръчки - което означава, че е съмнително, че вашата поръчка ще бъде третирана с необходимото внимание.

Снимка на гардероба за хола

Необходимо е да се вземат под внимание ценовите предложения. И тук не е случаят, когато си струва да се преследваме най-евтините. Най-скъпият и добре популяризиран производител също не се вписва - обикновено производителите в цената и цената на рекламните кампании. За сравнение, вземете килера три метра широк и два и половина високи, с абсолютно пълнене.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плъзгащи се гардероби в интериораПлъзгащи се гардероби в интериора
Стената във вътрешносттаСтената във вътрешността
Всекидневна снимка 50 примераВсекидневна снимка 50 примера
Всекидневна Дизайн 18m Secrets DesignВсекидневна Дизайн 18m Secrets Design
Изберете стена в хола в модерен стилИзберете стена в хола в модерен стил
Детска стая в холаДетска стая в хола
Благороден дъбБлагороден дъб
Компютърно бюро в холаКомпютърно бюро в хола
Ние правим гардероби от гипсокартон със собствените си ръце гардеробите на отделението и вградениНие правим гардероби от гипсокартон със собствените си ръце гардеробите на отделението и вградени
Кабинет-витрина за холаКабинет-витрина за хола
» » Кабинет стена в дневна стая основни правила за подбор