Как да използвате ефективно пространството в малка баня

Как да използвате ефективно пространството в малка баняИма два начина да увеличите малката баня. Единият от тях е правилното разположение на всичко, което е във вашата баня. Другото е визуалното разширяване на пространството.
Много пространство освен ъгъла аксесоари. Инсталирайте вместо обичайния корпус ъглова и вместо обикновената тоалетна - тоалетна чиния с функция биде и ще видите колко полезно място ще бъде освободено. Ъгловите рафтове за аксесоари за баня ще изглеждат чудесно във вашата баня и няма да заемат много място.
Използвайте малка водопроводна инсталация. С днешното разнообразие в магазините можете да намерите подходящ размер тоалетна, мивка и вана.
може да се позиционира висящи шкафчета и рафтове за съхранение на перилни препарати, кърпи и всякакви неща по стените. Ярките цветове създават усещането за лекота и визуално разширява пространството. Не се опитвайте да използвате тоалетната в тъмните цветове, ако искате да се разшири пространството. Това се отнася не само за аксесоари, но и цветовете на стените и пода. Това не трябва да направите всичко в бяло. Можете да използвате всеки цвят, най-важното, че те са пастелни нюанси.

Мебели в банята с лъскава повърхност. Блестящата отразяваща повърхност визуално ще разшири пространството. Огледалата също са добри в тази задача. Не се ограничавайте с едно огледало над мивката. Можете да си купите шкаф с огледални врати и да го окачите пред огледалото. Ще изглежда, че банята е по-голяма, отколкото е всъщност.
Ако не обичате да се къпете твърде много, вместо това можете да инсталирате душ. Отнема много малко място.
Не натрупвайте на пода в банята никакви кутии или рафтове. Това ще отнеме последната илюзия за голямо пространство. Оставете пода свободен. Не поставяйте и голяма кутия под мивката. По-добре е да монтирате плота от издръжлив материал и да поставите мивка върху него. Места в банята веднага стават повече.
Както можете да видите, е напълно възможно да разширите пространството на вашата баня. Заслужава си само малко усилия и въображение.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво е шкафът за баня?Какво е шкафът за баня?
Ергономията на банята е разумно разпределение на пространствотоЕргономията на банята е разумно разпределение на пространството
Баня дизайн е малък по няколко начина за визуално увеличаване на пространствотоБаня дизайн е малък по няколко начина за визуално увеличаване на пространството
Как да изберем добра окачена тоалетна чинияКак да изберем добра окачена тоалетна чиния
Как и какво биде да изберемКак и какво биде да изберем
Огледало в банята с рафтОгледало в банята с рафт
Баня дизайн в комбинация с тоалетна? Какво може да бъде по-лесно!Баня дизайн в комбинация с тоалетна? Какво може да бъде по-лесно!
5 Полезни придобивки за банята5 Полезни придобивки за банята
Имам ли нужда от биде?Имам ли нужда от биде?
Планираме вътрешността на голяма баняПланираме вътрешността на голяма баня
» » Как да използвате ефективно пространството в малка баня