Тоалетка с огледални снимки и идеи

тоалетка (2)

Все още нямате конкретно място за нанасяне на грим и коса, но отивате ли в банята или в коридора, преди да излезете да търсите козметика в къщата? Перфектният грим на слънчевата светлина не е същият, колкото го видяхте у дома си? Ако това е всичко за вас, тогава трябва да си купите тоалетка с огледало и снимки и примери за такива мебели, които можете да видите по-долу.

Избор на тоалетка

Влиза в интериора

Параметърът, който най-напред е забелязан, е, разбира се, външността. След като погледнете оригиналното нещо, представете го в стаята, където ще го поставите. Ако тя се вписва биологично във вашия интериор, след това смело продължи да се вземат предвид следните характеристики.

тоалетна чиния (4)

Избраните мебели след време ще станат досадни след определено време, тъй като ще ви хванат окото. Не бързайте да си купите тоалетка с огледало и задно осветление, ако не е подходящо за вашата спалня. Погледнете други модели, сред които може да е само вашето нещо.

Разберете размерите

Обликът на мебели е все още не-основна характеристика, която си заслужава да бъде избрана. Размерът на тоалетната масичка е най-важен, тъй като помпозният интериор не може да се побере в малка спалня и ако може да бъде настанен, движението около стаята ще бъде ограничено.

тоалетна хартия (3)

Преди да отидете в магазина, трябва да измерите свободното място в стаята, в която ще поставите тоалетката. Когато правите измервания, считайте, че трябва да оставяте достъп до леглото и място за свободно движение около стаята.

Смятаме, че е правилно

За тоалетка, място близо до прозореца е идеално. Слънчевата светлина, която прониква през нея и не среща препятствия под формата на мебели, директният поток ще освети лицето ви, като ви позволява да прилагате "перфектен" грим.

тоалетна чиния (5)

Ако в близост до прозореца няма свободно пространство, то тоалетната маса трябва да се постави по стената с такъв източник на светлина. Не се препоръчва да поставите мебелите пред прозореца, тъй като светлината ще се отразява в огледалото и ще блести в очите, докато оставяте лицето на сянка. Изкуственото осветление ще ви спести, ако няма възможност да се осигури естествено, но това ще доведе до допълнителни разходи.

просторност

Всяка жена е уникална и за прилагането на грим те използват различни количества козметика, така че просторността на тоалетката играе важна роля. След като определи външния вид на мебелите и размера им, изчислете капацитета им. В процеса на инспектиране на кутиите погледнете механизма на тяхната работа, защото трябва да ги отворите ежедневно и да ги затворите.

просторна тоалетка

Пространството на тоалетната масичка е важна характеристика, но голям брой кутии ще затрупват стаята, което я прави по-малко визуално. Не забравяйте, че масата трябва да олицетворява благодат и лекота.

огледало

Във всички жени, любопитството е вродена черта на характера, така че те са толкова любители на гледането на тяхното отражение. Малкото огледало може да покаже само малка част от тялото, но в голяма огледало може да се смятате за цяла. Това е особено вярно, ако трябва да съчетаете дрехи.

Популярни са тоалетните маси с трикозпийско огледало, което хората все още наричат ​​тоалетката. Средната, най-голямата, частта е здраво закрепена към основата, но двете странични бримки се движат свободно. Тъй като не е необходимо, можете да затворите страничните врати и огледалото ще изчезне, оставяйки само една висока дървена конструкция, която може да бъде проектирана така, че да съответства на общия стил на стаята.

тоалетка

Ако апартаментът няма голямо огледало, най-подходящо е да го купите на тоалетката. Това не само ще се прилага грим, но и ще разгледа съвместимостта на дрехите. Ако тоалетката не е снабдена с огледало или размерите й не са подходящи за вас, тогава смело отидете в магазина. Не обичате да се събуждате и да виждате отражението си или да наблюдавате Фън Шуй? Ще бъдете спасени от тоалетка с огледало за сгъване. Такъв продукт лесно се крие в разгъващата се плоча на масата.

Поф или стол

Възхищавах отражението си може спокойно, така че качеството на местата за специално внимание. Тоалетка с огледало за момичета ще изглежда по-добре с удобен фотьойл и табуретка. Ако не се очаква такова оборудване, то ще трябва да купуват, а не забравяме за измерване на пространството около масата, височината и ширината под него като място за сядане, ще трябва да стреля.

тоалетка с чаша

Не забравяйте за свободата на движение, тъй като един помпозен стол може да блокира преминаването и достъпа до важни неща. Като избрахте модела, който харесвате, препоръчваме да опитате, преди да закупите, да седите на няколко минути от върха. Ако обичате да прекарвате много време пред огледалото, след това се грижете за гърба си, създавайки комфортна обстановка с един стол с гръб.

осветление

Правилното спадане на естествената светлина ще позволи да се приложи грим без проблеми, без да се разочарова на улицата в нейното качество. При липса на слънце, можете да прибегнете до помощта на електрически крушки, които са монтирани около периметъра на огледалото.

превръзка до прозорецаИма такива огледала, които не позволяват инсталирането на източници на светлина. В този случай е необходимо да се прибегне до помощта на обикновена лампа за маса, която е фиксирана на върха. Друга възможност за създаване на правилно осветление - няколко лампи отстрани на огледалото.

Ако няма възможност за някой от горепосочените методи, тогава осветителното устройство на високото крак ще дойде на помощ. Не забравяйте за изхода, защото той трябва да бъде оборудван по такъв начин, че да е възможно да се включат няколко електрически уреда.

Обзавеждане с огледало: снимка

стилове

Облицовъчни маси с огледало за спалнята, ако те са в класически стил, ще се впишат перфектно във всяка ситуация. Мебелите в стила на Прованс, реколта или модерен са идеални за малки стаи, но не отстъпват страна или арт деко.

Изберете цвят

Класическа бяла тоалетка с огледало изглежда страхотно във всяка спалня, но само ако не е боядисана с агресивни цветове, като червено или черно. Такива мебели ще дадат на помещението изискано и чисто, но кремообразно прави стаята уютна и уютна.

бяла тоалетка

Тези два цвята допринасят за релаксацията, така че те най-често се използват за спални помещения. На лека маса е по-добре да видите декоративни дребни предмети и използвани предмети. Отразяващата способност на леката повърхност помага да се направи стаята светла и страхотна.

форма

Тоалетната маса може да бъде от два вида:

  1. Линеен.

Класическите мебели винаги са подходящи и подходящи за всички интериори. Омекотената тоалетка ще намали пространството, но продуктът на елегантните крака визуално го разширява. Огледалата ще помогнат за задълбочаване на стаята, но в спалнята не е необходимо да ги инсталирате твърде много, тъй като това ще предизвика дискомфорт.

тоалетка

  1. Corner.

В малките апартаменти няма да изчистите особено, така че мебелите тук са малки. Ъглова тоалетка с огледало се вписва перфектно, без да отнема много място. На такова обзавеждане трикоспидното огледало изглежда успешно.

Мебели за малки спални

В малките стаи, а не в тоалетката, поставете сандъци или конзоли. Ако изберете огледало със същия дизайн, ще получите импровизирана тоалетка. Ако няма абсолютно никакво място, тогава можете да поставите огледало върху перваза на прозореца, като поставите стол върху него.

цена

Цената на дизайнерските мебели е много по-висока от скромните функционални модели, особено ако е украсена с дърворезби, ръчно изработени, позлатени или изработени от ценна дървесина. Ценовият диапазон е толкова широк, че всяка жена ще намери подходящ ценови модел.

Няколко дизайнерски идеи

  1. Прибиращо се огледало.

Според правилата на Фън Шуй, огледалото не трябва да виси пред леглото, тъй като това има отрицателни последствия, така че е по-добре да поставите тоалетната маса на друго място или да скриете отразяващата повърхност. Последната опция е най-простата. Сгъваемото огледало е доста удобен елемент на интериора, особено ако в апартамента има деца. Икеа тоалетка с огледало и примери за неговия дизайн

  1. Универсалност.

В затворено пространство, трябва да мислите през всеки детайл, така че тоалетката може да се използва не само за съхранение на козметика. На повърхността на такива мебели можете да сгъвате книги или списания, да ги превръщате в нощни шкафчета или да подреждате багажник.

Облицовъчна маса до прозореца

  1. Ние украсяваме масата.

Обличането на тоалетката ще отнеме много време. Залепването на стените около мебелите с интересни или тематични тапети получава лично пространство и е оградено от екран - козметичен салон.

  1. Цветна идея.

Цветята винаги радваха жената, така че две малки букети от двете страни на огледалото ще дадат на стаята празнична вечеря. Тази композиция е съвършено допълнена с тапет с цветен печат.

тоалетка с цветя

  1. Маса за дрехи с мивка

В голяма семейна баня сутрин винаги е зает, както и вечер, така че този вид мебели ще дойде по-удобно. Това донякъде ще опрости сутрешното изкачване, но може да го сложите само на стената с преминаваща през него канализационна вода.

Маса за дресинг - многофункционални, елегантни и практични мебели, които днес станаха много популярни. Производителите на такива стоки правят различни модели от различни дървесина, за да дадат възможност на купувача да избере. Изборът ще зависи от характеристиките на стоките.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Огледала за банятаОгледала за банята
Съвети за огледала в интериорния дизайнСъвети за огледала в интериорния дизайн
Огледало в банята с фоново осветление как да изберем перфектната?Огледало в банята с фоново осветление как да изберем перфектната?
Дизайн на малка спалняДизайн на малка спалня
Скрин на чекмеджетаСкрин на чекмеджета
Малки коридори в коридораМалки коридори в коридора
Малки коридори в коридора - фото примери и основни правила на интериораМалки коридори в коридора - фото примери и основни правила на интериора
Как да изберем огледало в банята с рафт?Как да изберем огледало в банята с рафт?
Огледало в банята с рафтОгледало в банята с рафт
Изберете огледало в стената на коридораИзберете огледало в стената на коридора
» » Тоалетка с огледални снимки и идеи