Торта за деня на любовниците със собствените си ръце

Почти всеки обича сладката и често тортата за ден на Свети Валентин става незаменим атрибут на празника. Нейната традиция е, че любовниците дават взаимно подаръци и да обменят валентинки, т.е. всякакви дрънкулки и карти под формата на сърца.

Сладките на 14 февруари са изключително важни. Кутии от сладкиши в този ден се разминават като горещи торти. Но мнозина се опитват да подсладят още повече Свети Валентин с вкусна торта.

Към бележката! Разбира се, много е важно тортата за Деня на Свети Валентин да е не само вкусна, но и красива, най-важното тук е формата на сърцето.

Тортата за Валентин може да бъде поръчана от професионалист

Въпреки това през последните години други интересни форми се радват на значително търсене.

Тортата за Валентин може да бъде поръчана от професионалист. Това ще бъде красив и вкусен сладкарски продукт, но не може да се сравни с тортата, направена от собствените си ръце. Печете проста торта, за да поглезите душата си, всеки може дори без опит в сладкарски изкуство. За да направите това, достатъчно е да действате с рецепта и да работите с душата.

Десерти за 14 февруари

Вкусна торта на 14 февруари

Празничен десерт може да бъде всяка форма, но тя трябва да се окаже вкусна. Ако другата половина обича шоколада, шоколадовата торта за деня на Свети Валентин, чиято снимка е малко по-ниска, ще бъде изключително важна. Рядко има хора, които не харесват шоколада, а от такъв десерт определено няма да откажат.

Празничен десерт може да бъде всяка форма, но тя трябва да се окаже вкусна

За да приготвите вкусна шоколадова торта за Валентин, е необходимо да предприемете:

  • 250 грама пресято пшенично брашно;
  • 4 големи пилешки яйца;
  • 240 грама бяла захар;
  • 4 g сода;
  • 5 супени лъжици какао или сух шоколад;
  • кутия кондензирано мляко;
  • малък пакет масло;
  • 6 супени лъжици обикновено краве мляко;
  • 2 плочки от шоколад - бяло и черно.
За начало е необходимо да смесите яйчените жълтъци със захар и отделно да разбиете протеините със сода

Основата на тортата ще се състои от шоколадова бисквита. Не се плашете от това, защото ако действате според правилата, вие определено ще получите великолепна и вкусна бисквита. За начало е необходимо да смесите яйчените жълтъци със захар и да разцепите катеричките със сода отделно. Тогава всичко е спретнато смесено, за да се получи хомогенна маса. Не миксирайте всичко прекалено активно. Достатъчно е просто постепенно да се наливат белите, разбити до постоянни върхове, в жълтъците. Смесете всичко с лъжица, като правите движения отдолу нагоре.

След като захарта и яйцата станат хомогенна маса, постепенно добавете брашно. Тя задължително трябва да бъде пресявана. Това е важно не само защото се отървава от различни примеси. В процеса на пресяване брашното е обогатено с кислород и това се отразява на блясъка на тестото. Веднага след брашното, трябва да добавите какао. Резултатът трябва да бъде тесто от тъмно кафяв цвят, което в консистенция е подобно на заквасена сметана с ниско съдържание на мазнини.

След като захарта и яйцата станат хомогенна маса, постепенно добавете брашно

Изпълненото тесто се излива в тавичка. Разбира се, ще бъде много по-добре, ако е сърце, но обичайната кръгла форма също ще работи. Уверете се, че сте мазнина с мазнина. Това важи и за силикон. Бисквитата се пече при температура от 200 градуса за около час. Първите 40 минути във всеки случай не могат да се отворят. В противен случай тестото ще се утаи.

След изпичането, бисквитата се поставя върху решетката и се охлажда. Освен това трябва да се нарязва на 2-3 торти, в зависимост от дебелината на тестото. Ако торти са кръгли, можете да ги изрежете, ако искате сърцето или да го оставите така, както е.

За печене е по-добре да използвате форма на сърцето


Всеки слой от тортата може да бъде импрегниран индивидуално с течен сироп или просто да се използва мазен крем. В нашия случай това ще бъде вторият вариант. За приготвяне на сметана се приема кондензирано мляко, мляко и масло. Всичко се разбива и се нанася върху тортата. Кремът се размазва само в долния и средния слой. Горната част остава празна, тъй като тя ще бъде украсена с шоколадова глазура. За подготовката му е достатъчно да вземе шоколад, да добави малко мляко и да разтопи всичко във водна баня.

Всеки слой от тортата може да бъде импрегниран индивидуално с течен сироп или просто да се използва мазен крем

Първо трябва да използвате черен шоколад. Те изсипват цялата торта, включително страничните й части. След това трябва да изпратите сладкарски продукт в хладилника. Докато една част от глазурата замръзна, трябва да разтопите втората. Бял шоколад може да се нанесе върху повърхността на тортата снимки под формата на сърца и да напишете поздравления или просто хубави думи за втората половина. След това тортата отново отива в хладилника, за да изчака времето си.

Съвет! За бисквити, обикновено напоени през крем, тортата трябва да се влива в продължение на три часа.

Торта "Ягода Сърце"

Ако другата половина не е фен на шоколад, можете да използвате друга проста рецепта за правене на торта за Свети Валентин. Тук също има нужда от бисквита, която трябва да бъде приготвена според рецептата, описана по-горе, но само без използването на какао на прах. След като завършената бисквита се охлади, от нея се отрязва сърце, което след това се разделя на три торти. Завършените бисквити се импрегнират с сироп от ягоди и се оставят за известно време, така че импрегнирането да е добре разпръснато в тестото.

Торта "Ягода Сърце"

Този път трябва да се изразходва за подготовката на сместа. Тя ще се състои от сметана смесена с дебела мастна заквасена сметана и захар. Трябва да е гъста, стабилна маса. Трябва да размаже бисквитни торти в тортата и навън. Тази работа трябва да се направи много внимателно, за да не се наруши формата на сладкарството. Тук трябва ясно да се проследи, че тортата се прави под формата на сърце.

Торта вариант с ягоди

Допълнителна украса ще бъдат пресни или консервирани ягоди. Тя трябва да бъде отрязана, така че сърцата да се окажат оригинални. Те са разположени върху крем за сметана и след като празнична торта за Деня на Свети Валентин е изпратена за няколко часа в хладилника.

Какво може да бъде торта за 14 февруари?

Съществуват и случаи, когато мъжът не харесва сладкиши. Но това не е извинение да се откажете от идеята да накарате душата ви да се превърне в нещо вкусно.

Салата за Свети Валентин

Към бележката! Не е необходимо тортата да е сладка, може да бъде направена от месо или риба.

Един добър вариант в тази ситуация ще бъде черна торта за Свети Валентин, снимка на която може да се намери точно под нея. Той се приготвя лесно и бързо, но се оказва вкусен и оригинален.

Червена торта за Свети Валентин

Всяко ястие, приготвено под формата на сърце, всъщност ще гледа на романтична вечеря за Свети Валентин. Ето защо, за да започнем, една жена трябва да разбере кое е любимото ястие на човека. Дори херинга под козината може да направи празнична украса на масата.

picca
Пица във формата на сърце

Основното нещо е, че всичко трябва да се прави с любов и само с качествени продукти. Ще бъде много лошо, ако вместо романтично продължение след вечеря, двойката ще получи разстроен стомах.

Ястия за 14 февруари

Торти за деня на любителите със собствени ръце, снимки от които могат да се видят в тази статия, ще бъдат чудесен подарък до 14 февруари. Въпреки това, ако кулинарните умения са далеч от перфектни, все още е необходимо да поръчате крайния продукт от професионалисти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Валентин собствен клас майсторВалентин собствен клас майстор
Оригинални занаяти за Свети ВалентинОригинални занаяти за Свети Валентин
Подаръци за 14 февруари от традицията до творчествотоПодаръци за 14 февруари от традицията до творчеството
Оригинални идеи за подаръци за човек на 14 февруариОригинални идеи за подаръци за човек на 14 февруари
Поздравления за 14 февруари, избор на подаръци и оригинални идеиПоздравления за 14 февруари, избор на подаръци и оригинални идеи
Поздравителни картички за св. ВалентинПоздравителни картички за св. Валентин
Как се празнува Свети Валентин в различни страни?Как се празнува Свети Валентин в различни страни?
Поздравления за любителите на ДНМ оригинални идеи за Вашето тържествоПоздравления за любителите на ДНМ оригинални идеи за Вашето тържество
Подарък на човек на Деня на Свети Валентин как да изненада избранияПодарък на човек на Деня на Свети Валентин как да изненада избрания
Действие за необичайни идеи и романтични игри за деня на Свети ВалентинДействие за необичайни идеи и романтични игри за деня на Свети Валентин
» » Торта за деня на любовниците със собствените си ръце