Бяла розаБяла дневнаКрасотата и елегантността на белите цветя е неоспорима. Ако създадете цветна градина с бели цветя, това определено е печеливша опция. Особено красиви такива цветни лехи изглеждат вечер, привечер. Бели петна от цветни лехи украсяват мрачните залези.
Комбинацията от бели цветове с други цветове, особено с ярки цветове, до известна степен обеднява в бял цвят, но за разлика от белия цвят, другите цветове се възползват. Бяла цветя често се добавят към цветни лехи. Въпреки това, за да покажем красотата на белите цветя, е по-добре да засаждаме от отделни от светлите. По-добре е компактен. Обикновена изобилна капачка от изключително бели цветя завладява окото и остава в паметта. Бели цветя са страхотни. Вземете цветя за ландшафтен дизайн цветар няма да бъде трудно. Основното нещо е да се наблюдава височината на растението и времето на цъфтежа. Но има и колекционери на дневни лилии - цветя от редки и капризни.
Бялата бонбони среща трудности при намирането на дневници сред техните близки. Можете дори да кажете, че е невъзможно. Много от сортовете, в които се претендира за бяло, не съответстват на действителността. Те могат да се наричат ​​сравнително бели. Почти всички цветове имат лека сянка и зелено или жълто гърло. Но това не е в полза на тях. Цветно легло, направено от такива цветя, ще се превърне в изискано място сред градинските растения. Освен това, белите дневни лилии имат изненадващо разнообразна форма на цветето. Това е повече от компенсирано от липсата на белота. Най съответства на белия цвят на следните сортове бяло daylily: Schnickel Фриц, Небесния Ангел лед, Voila Francois, президентът Роналд Рейгън, Hemerocallis Fulva с. kwanso f. Разнообразявам.

Шникел Фриц

Сортът е регистриран през 1996 г. Изведе го, Дейвид Кирхоф. Напоследък това разнообразие е много често. Продават се във всички цветни центрове. Плодовете от Terry привлякоха градинарите и фермерите. Почти напълно бели цветя, с малко зелено гърло, което е скрито от венчелистчетата. В зависимост от метеорологичните условия, цветът варира от сметана до бяло. Вечерта изглежда чист бял.

Небесен ангелски лед

Сортът е отгледан от Дейвид Госард през 2004 г. Както самият той описва, това е цвете с бели венчелистчета и жълто-зелено гърло. Формата на цветето е екзотична. Удивителната красота на цветята привлича окото. Но тук всичко не е наред с белотата. Има сянка. Все пак никой не можеше да донесе бели бисери с идеална белота. Предлагат се деликатни нюанси на сметана, розово, жълто, с внимателно изследване.

Воила Франсоа

През 2008 г. са регистрирани видовете съпрузи Stamily. От предишната степен от 1985 г. се различава по-великолепна граница. Все пак има сянка. Кремав цвят. Двадесет и три години от размножаването не придават този сорт на напълно бял цвят. Устойчивостта на цветята на атмосферните условия е учудващо, а кремообразният цвят изобщо не я разваля. Тя е красива в своята цветова схема. Уеб сайтът на Verhart описва историята на това цвете. Той стоеше пред естествените елементи - това беше единственото останало цвете на полето след проливен дъжд, който разруши цялото кацане.

Президент Роналд Рейгън

Hemerocallis Fulva v. kwanso f. разнообразявам

Цветът е ярко оранжев. Въпреки това, тя е каталогизирана като бяла дневна за зелени листа с широки бели ивици.
Следователно, можем да заключим, че белите бонбони са само сравнително бели. Въпреки това, те учудват с красотата си, устойчивостта на атмосферните условия, необичайните двойни венчелистчета. Те перфектно се вписват в пейзажа на всяка градина.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цветни лехи в страната 80 снимки на перфектната комбинация и хармония в ландшафтния дизайн!Цветни лехи в страната 80 снимки на перфектната комбинация и хармония в ландшафтния дизайн!
Бял цвят култивиране и грижиБял цвят култивиране и грижи
Описание на лятото в бяло цветеОписание на лятото в бяло цвете
Как да засаждаме сладкишите?Как да засаждаме сладкишите?
Видовете и сортовете от карамфилиВидовете и сортовете от карамфили
Цветни цветя в градинатаЦветни цветя в градината
Lobularia, растяща лобуларияLobularia, растяща лобулария
Дневен хибридДневен хибрид
Дневниците в дизайна на вашата градинаДневниците в дизайна на вашата градина
Планински алпинистПланински алпинист
» » Бяла роза