Как изглежда кукувицата?Как изглежда кукувицата?Удивителното растение на патица е малка, като е многогодишна водна трева, тя е единствената по рода си. Тя се намира в тихи хълмове, блата и малки езера, където е в състояние да създаде солиден зелен килим. С началото на зимния период, когато водата е покрита с лед, тя продължава да се излива в свободна вода, под лед. Следователно, веднага след размразяването, можете да видите какво изглежда кучешкото - само в този период се издига до повърхността на водата.

Възпроизвеждането на патриоти

Възпроизвеждането на патица става доста активно: чрез отделяне на дъщерните растения от майчините растения. При благоприятни условия, процесът на размножаване на патица е толкова ускорен, че отнема само няколко седмици, за да запълни цялата планета. От древни времена тя се смята за ценна храна, лекарствено и фуражно растение. Тази билка е любимо лечение за риба. Съдържанието на протеини в патриода е почти същото като в листата на бобовите растения, хранителните му свойства съответстват в много отношения на индексите на културните зърна.
Вълните могат да се използват като фураж за значителен брой търговски животни, тъй като това е висококалорична фуражна трева. Как изглежда патладжанът добре познава птиците, живеещи на водни тела, нутрии и мускати, които нетърпеливо ядат тази чудовищна трева. В някои домакинства се използва за хранене на домашни животни (макар и в малки количества). Като годна за консумация растение, тази водна трева се е доказала дълго време. От него можете да направите супа, салата, използвайте като подправка за риба или месни ястия.
Захарна тръстика има повишено съдържание на йодни и бромни соли, но липсва аскорбинова киселина. Във водата, патицата излъчва много кислород - това има значителен ефект върху подобряването на качеството на водата. Дори и тези, които не знаят прилича водорасли като чу, че се приема като антипиретик и облекчаващо средство, което има способността да се намали чувствителността на организма към въздействието на различни вещества, се понася зле. Наскоро експертите откриха вещество, което може да издържи на канцерогени.
В народната медицина са популярни алкохолни напитки от папагал. По-точно, тя настоява за водка и се използва като anthelminthic, antipyretic и аналгетик, както и cholagogue. Помага за подобна инфузия и за лечение на алергични заболявания (например уртикария, оток и др.).
Популяризатор и изследовател A.I. Шрьотер (който е изучавал лечебни растения), който знае много добре какво представлява кукувицата и какви лечебни свойства притежава, твърди, че вече сто години е била използвана за медицински цели. Тази водна трева е била използвана при лечението на тумори, каррункули, витилиго, еризипела. Има доказателства, че е използван при лечението на астма, очни заболявания (особено при лечението на глаукома), различни видове възпаление на лигавиците, ринит, полипи.
Сега, експертите имат доказателства за благоприятния ефект на патица върху едем от нервен произход, витилиго, копривна треска. Тази билка има диуретичен ефект. В допълнение, тинктурата на патица (под формата на капки) може да се използва за лечение на катар на горните дихателни пътища, хрема, ревматизъм, хепатит.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Щит мъжки размножаванеЩит мъжки размножаване
Трева на култивирането и възпроизводството на киноаТрева на култивирането и възпроизводството на киноа
Мащерка полезните свойства на мащеркаМащерка полезните свойства на мащерка
Kukushkin отглеждане на ленKukushkin отглеждане на лен
Плътно описание на кокилитеПлътно описание на кокилите
Говеда култивиране и грижиГоведа култивиране и грижи
Vallisneria в аквариумаVallisneria в аквариума
Понижаване на белтъчната култура на EuphorbiaПонижаване на белтъчната култура на Euphorbia
Култивиране на VallisneriaКултивиране на Vallisneria
Водорасъл чист бялВодорасъл чист бял
» » Как изглежда кукувицата?