Оазис на балкона ще защити репелера на птиците!

Градовете бяха зелени. "Балконски градини" отново в тенденция, благодарение на очарователната Мишел Обама, която завладя Америка, разбивайки градина в Белия дом. Сега всеки уважаващ себе си европейски гражданин, който живее в метрополис, се опитва да украси ъгъла си на чист въздух с полезни растения и не по-малко полезни приспособления. В Лондон, Париж, без "градински балкон" не може да се направи без репелер за птици!

ултразвуков птичител От всички краища на света

Ако си спомняте американските "градини за победа", тогава можем да предположим, че градините на победата, разбити от населението по време на войната, винаги са били търсени. Едва сега идеите на ландшафтните дизайнери превръщат балконите в невероятно красиви градини - дневни, градинки. Където е добре да вечеряте сред цветя и зеленчуци, отглеждани със собствените си ръце.

В Париж, една цялостна тенденция в представителите на зеленчуковия дизайн. Саксии с ароматни подправки, нежни плодове от ягоди, ягоди и дори лозя от лозя се купуват от романтични парижани! Гурурските градинари имат много работа. Таванският етаж е украсен с кориандър, мента, домашни храсти и лешникови лехи. Вътрешните прегради се състоят от различни растения. Дори гроздето се научи да се къдря правилно и да "се намесва" със съседите си, а след това с артистичната изтънченост. Въпреки че никой не се противопоставя особено на тази красота.

Защо на терасата на ултразвука?

Но към "правилата" на хостела гражданите-европейците се третират с пълна отговорност. За своите "висящи градини" балконски градинари купя ултразвукова Repeller птица, защото такива устройства и повсеместна далеч птиците и шума на съседите не са в противоречие. Когато рамото седи калинка е сладък и романтичен, но когато за прибиране на реколтата и балкон чистота навлиза гълъби, врабчета, синигер и други интересни птици, без умен "ултразвук" не може да се направи. Нечувствителен сигнал със специални алгоритми за модулация на височина, изпратени от устройството, застрашава не само птиците, но и прилепите. Съгласете се, лятна нощ ще бъде напълно лишена от романтика, ако крилатият вампир лети над балкона ви.Кои растения могат да се отглеждат на балкон?

Цветна градина. Ако балконът не е защитена от чести ветрове и течения, тогава дизайнерите се съветват да следват "етажа". Това е, ако на височина от 4-5 етажа, цветята на всеки "растеж" ще се държат перфектно, тогава е по-добре да растат къси цветя на горните етажи. Това е алцом, пансион, грудки бегонии, нежни придумки и ярки невенчета.

Плодове. Вкусната украса на балкона с вкусни ягоди е много търсена. Само не всички класове са подходящи за тази цел. Проектантите се съветват да избират специален клас "Балкон поток". Мустаците и розетите на това растение растат добре не само в градината. Прекрасните ягоди отлично дават плодове, но навън наистина напомня за потока от плодове!

Културното грозде също дава плодове добре на балкона. С подходяща грижа опитни балконски градинари събират добра реколта през есента. Освен това гроздето се счита за естествен въздушен филтър. При такива условия хибридните устойчиви на студ сортове се държат добре.

Съвременните тенденции в градината и балконите не могат да се радват. Както се казва, магданозът му е по-близо до тялото!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декоративна градинаДекоративна градина
Коваж в класическия и модерен френски балконКоваж в класическия и модерен френски балкон
Хибискус градина Малайзия малиниХибискус градина Малайзия малини
Озеленяване покриви цъфтящи градиниОзеленяване покриви цъфтящи градини
Как да направите плашило със собствена майсторска класа с снимкаКак да направите плашило със собствена майсторска класа с снимка
Как да направите сама градина?Как да направите сама градина?
Как да си направим птици за храна за вашите птициКак да си направим птици за храна за вашите птици
Зелен покривЗелен покрив
Градински камъни със собствените си ръцеГрадински камъни със собствените си ръце
Разновидности на реконструирани ягодиРазновидности на реконструирани ягоди
» » Оазис на балкона ще защити репелера на птиците!