Телевизор на стената във вътрешността на дневната, спалня или кухня идеи, препоръки, снимка

В средата на миналия век телевизорът в къщата е желателно, малко по-късно - необходимо. Средно големи, обемисти, обикновено стоеше на нощното шкафче в хола и беше гордостта на домакините.

Минаха години, се появиха нови технологии и старите модели лампи бяха нещо от миналото. Вместо тънки тънки панели, които не са станали просто елементи на комуникацията.

Телевизор на стената във вътрешността

Днес красиво възпроизведен телевизор на стената във вътрешността на къща, апартамент, кафене, офис и т.н. е важен детайл, който дизайнерите използват умело в различни стилове.

Телевизор в интериора

Снимка 4: Телевизор на стената
Снимка 6:
Снимка 7: Вътрешна украса с телевизор
Снимка 5:

Как правилно да поставите телевизора на стената

Монтиране на телевизора на стената рационално и икономически - полезната площ на стаята се увеличава, което е особено важно за малките hruschevok.

Монтиране на телевизора

Фигура 11: Схема на монтиране на телевизора на стената
Снимка 12: Крепления на телевизора на стена без кронщайт
Снимка 90: Въртете на тавана за телевизора
Снимка 94: Телевизионни стойки

Но с това споразумение трябва да спазвате определени правила:

  1. Телевизорът трябва да бъде на нивото на очите на наблюдаващия. Следователно, мястото под него се избира, като се вземат предвид височината на мебелите, с които ще се гледа телевизорът.
  2. За монтиране на устройството на стената се нуждаете от солидна основа. Леката конструкция от гипскартон за тази цел не е подходяща. В стените на столицата трябва да се монтират скоби и най-вече облицовката е възможна с всеки материал - шперплат, облицовка, гипсокартон и др.
  3. Избягвайте директното излагане на устройството на лъчите на слънцето и също така поставете телевизора далеч от радиатори и други източници на топлина. Особено необходимо е да се поддържа разстоянието, посочено в инструкцията, когато телевизорът е замислен над камина.
  4. При инсталирането е важно да се осигурят вентилационни пролуки между стената и телевизора най-малко 10 см, което да гарантира въздушен поток и няма да позволи прегряване на устройството.
  5. Фиксирайте и zadekorirovat всички кабели, за да придадете естетически вид на дизайна и да избегнете смущения при получаване на сигнал.
  6. Правилно подредете допълнителни аксесоари за телевизора: DVD плейър, игрова конзола и др.

Как да направите стена за телевизор в дневната: опции с снимки

Повечето телевизори в хола. За хармоничното си съчетание с интериора на стаята не се нуждаят от големи парични разходи.

Достатъчно е да подрежете стената под телевизора, за разлика от останалата част от облицовката. Това е най-разпространеният вариант.

Оригинална украса на стената под телевизора

Снимка 15: Точното местоположение на телевизора на стената
Картина 16: Стена с телевизор
Снимка 17: Дизайн на стената под телевизора
Снимка 18: Ламинат на стената с телевизор

За лепило, боядисване, нанасяне на декоративна мазилка във всякакъв цвят, ако само стената стана привлекателен акцент.

Обикновено тонът на облицовката на стените е избран пастел, който ясно показва инсталираните телевизионни устройства.

Но това се случва, когато цялата стая е изложена в дискретен цвят, а за контраст стената под телевизора е направена в тъмен тон или ярка светлина. Например, красиво на фона на светлината стая ще изглежда като стена на богато червено, лилаво, зелено с телевизор на него.

Монтирайте телевизора на стената със собствените си ръце

Снимка 20: Телевизор на стената на гипсокартон в спалнята
Снимка 21: Телевизия на стената във вътрешната снимка
Снимка 22: Телевизия в спалнята
Снимка 23: Телевизор на стена в бял минималистичен интериор

Можете да украсите стената изцяло или частично - само пространството около телевизора.

Тук морето от опции: квадрат, овал, кръг, полукръг. Ако искате нещо по-интересно, тогава ще ви помогнат различни декоративни елементи от гипсокартон със или без светлина.

Акцент стена в интериора

Снимка 24: Телевизор на стената в кухненския интериор
Снимка 26: Модерен интериор в хола
Снимка 27: Телевизор на стената във вътрешността на бялата спалня
Снимка 93: Моден интериор с телевизор

Друга възможност е да не се разпределя стената, на която е инсталирано телевизионното устройство. Напротив, да се направи самият телевизор ключов елемент от интериора.

Но това е възможно само при условие, че телевизорът е достатъчно голям, а стените са поддържани с дискретен цвят и текстурирана гама.

Вътрешността на всекидневната телевизор в стената

Снимка 29: Класически интериорен стил с телевизор
Снимка 31: Съвременни нестандартни дизайнерски решения
Снимка 32:
Снимка 33: Вътрешността на стаята Телевизор на стената

Съгласен съм, че на пъстър тапет малък teleostroystva просто загуби. В такива случаи той трябва да бъде избран като широка рамка на картината, чийто дизайн трябва да бъде избран така, че да оформя стаята.

Например, за дадена страна е добре да има проста широка рамка под дървото, за барок - сложен издълбан, за минимализъм ще бъде достатъчно да завърши за метал. В цвета на рамката можете да изберете пердета за прозорци, подови настилки, капаци за тапицирани мебели или одеала, фигурки, вази и други предмети, които украсяват стаята.Модерен интериор на хола с телевизор

Снимка 34: Телевизия на стената снимка
Снимка 35: Осветление около телевизора
Снимка 36: Интериор на спалнята с телевизор
Снимка 95: Телевизор в хола

Особено уютно изглежда хола с камина и телевизор, въпреки че изглежда, че аристократичната камина и съвременните телевизионни панели са несъвместими концепции. Въпреки това, ако покажете изобретателност и въображение, то тези елементи в една стая дават невероятен резултат.

Декорация на стената в хола

Снимка 39: Правила за местоположението на телевизора на стената
Снимка 40: Телевизор на стената между прозорците в хола
Снимка 41:
Снимка 42: Телевизия на стената картина

И тъй като камината и телевизията в интериора са сами по себе си самостоятелни елементи, важно е те да не се конкурират, да не привличат вниманието към всеки по свой собствен начин. Желателно е да се постигне еднакво значение за тях.

Телевизор в рамката

Снимка 44: Рафтове около телевизора на стената
Снимка 45:
Снимка 46: Красива стая с телевизор
Снимка 47:

В един град апартамент това не е трудно да се направи, тъй като камини се използват изкуствени, електрически, които са най-вече некомплициран в дизайна. Да, и да ги инсталирате може да бъде като навсякъде - почти на самия етаж или на чифт стена. Основното нещо е да се наблюдава възможно най-простота и лаконизъм в интериора, така че телевизионното устройство и камината под телевизора да са координирани и да съответстват на цялостния дизайн.

Оригинален дизайн на хола с телевизор

Снимка 49: Акцент върху стената с телевизор Снимка
Снимка 50: Идеи за дизайн на стена с телевизор
Снимка 51:
Снимка 52: Стилна стена с телевизор в интериора

Друго нещо - камина с истинска пещ. Жив огън, мирис на терена. Мечтата на всеки собственик на селска къща - седнете пред горещ пламък и гледайте телевизия, когато прозорецът е виелица и студ.

Но как да се мотае телевизор на стената с работна камина знае няколко. В края на краищата, пространството зад камината е комин, който:

  • На първо място, тя няма да бъде основна и солидна основа за телевизионните панели;
  • второ, нарушаването на целостта на зидарията му е нецелесъобразно и опасно.

Важно! Най-добрият вариант - да се осигури поставянето на телевизионното устройство върху камината още в етапа на проектиране, за да се укрепи зидарията на коминната тръба, за да се закрепят скобите.

Ако това не стане по време на строителството, то след това ще вземете съветите на опитен човек, който ще ви каже как да закачите телевизора над камината в съответствие с правилата за пожарна безопасност.

ТВ зона в хола

Снимка 54: Таванна скоба с телевизор
Снимка 55: Уникален интериорен дизайн с телевизор
Снимка 56:
Снимка 57: Телевизия в спалнята снимка

Можете независимо да поставите телевизора на противоположната стена или перпендикулярно на камината. Това означава да ги разделите на различни зони. И над камината висят картини, огледала, големи аксесоари, поставени свещници върху камината, вази с цветя. По този начин ще бъде осигурена противопожарна безопасност, както и хармония и баланс в дизайна.

Стенен декор близо до телевизора

Снимка 60: ТВ настройка в спалнята
Снимка 61: Меки панели на стената с телевизор
Снимка 62:
Снимка 63:

Трябва да кажете няколко думи за интериора. Falshkem и телевизора са подходящи за всякакви стилизации - от модерен до високотехнологичен. Но истинската камина със зидария, комин, дърва за огрев и покер изисква дизайна на стаята с дял от класиката. Това трябва да се вземе предвид, за да се постигне съгласуваност на околното пространство.

Нестандартни решения за създаване на интериори

Нестандартният се смята за малък интериор или изобщо не се намира. Декорацията на стаите в необичаен стил е характерна за творческите хора или не е склонна към общоприети правила и стереотипи. Всяко жилище, дори и най-малкото, може да бъде украсено нестандартно поради декор, мебели, цветова схема и облицовка.

Пример за местоположението на телевизора на стената

Снимка 65: Телевизорът и камината са вдлъбнати в ниши
Снимка 66: Телевизор на входа
Снимка 67: Как правилно да окачите телевизор
Снимка 68: Разположение на камината и телевизора на перпендикулярни стени

По-добре е обикновените хора да не рискуват и да завършат стаята в стил, който е близък в духа, добавяйки към нея особена жар. Например, оригиналната панел на стената и тонът към нея с декоративни възглавници разпръснати на дивана, столове и на пода.

Към бележката! За модерните апартаменти авангарден стил може да послужи като основа за оригинален дизайн - строги геометрични форми и гладки линии без изобилие от декор.

Необичайността се постига чрез надуваеми фотьойли с различни форми и цветове. Метални конзоли за фиксиране на телевизора на стената и подобен дизайн на полилеи. Или поради черно-белия дизайн на пространството с ярки малки примеси.

Телевизор в спалнята с интериорни елементи

Снимка 69: Пример за местоположението на телевизора над камината
Снимка 70:
Снимка 71: Стилен интериор с телевизор
Снимка 72: Вътрешна украса с телевизор

Но синтезът е идеален за стаи с истински камини. Този стил е необичаен сам по себе си - без ограничения, комбинация от различни посоки, при условие че заедно ще създадат едно цяло в интериора. Класика и високотехнологични, таван и реколта. Например, тухли, типични за камини с камина, лампи с железни оттенъци и мебели за ремонт - сандъци, шкафове, легла, куфарчета и скринове.

Правилно фиксирайте телевизора към стената

Снимка 75: Камина и голям телевизор
Снимка 76:
Снимка 77: Дизайн на стена с телевизор в стила на закачлив шик
Снимка 78: Дизайн на стената с телевизионна снимка

Като основа за нестандартно решение, поп изкуство - бунт на цветове, неоново осветление, тромбоцити на стената под формата на панели, плакати, плакати, украсени високи кутии и бутилки вместо вази.

Но най-странните дизайни могат и трябва да бъдат създадени в детската стая - пиратски кораби, бърлогата на Баба Яга, приказна гора. Футболното игрище, царството на Нептун, пещерата на Аладин, имението на приказна приказка и приказна принцеса. Всичко, което малък човек или тийнейджър харесва.

Място за телевизия

Снимка 80: Характеристики на дизайна на хола
Снимка 82: Телевизор на стената в хола
Снимка 83: Украсяване на района близо до телевизора
Снимка 84: Избор на място в интериора за телевизор

Що се отнася до спалнята, екстравагантните интериори в нея не са напълно подходящи. В крайна сметка това е място за почивка, спокойствие, мир. Тук искате да се отпуснете и бързо да заспите и да не обмислите дизайна и да мислите за това, което авторът иска да изрази в дизайна. Не е необходимо напълно да се откаже от основата, просто екзотични и необичайни в спалнята трябва да бъде минимум. Да речем кръгло легло и огледална стена зад него или тапет с 3D ефект.

Дизайн на стената в интериора

Снимка 87: Био камина и телевизия
Снимка 88: Въртящ се телевизор
Снимка 89: Телевизионна рамка на стената
Снимка 96: Красива ниша за телевизия

Същото може да се каже и за кухнята. Тя трябва да бъде функционална и практична, освен това да бъде поставена в приятно ястие. Няма излишъци. Ярки цветове в декорацията на положителни емоции и подобряване на настроението - достатъчно маса и причудливи столове, килим мозайка на пода и в същите тонове завесите на прозореца, както и кухненски кърпи и кухненски ръкавици. И телевизорът на стената във вътрешността на кухнята, ако пространството позволява.

На Съвета. Малък съвет - за да изберете телевизора правилно, трябва да умножите дължината на стаята с 6.

Получете минималния размер на диагонала на телевизора в инчове, който е необходим за удобно гледане. Не се страхувайте да експериментирате. Направете мечтите си реалност. Комбинирайте различни предмети, цветове и текстури. Основното нещо е да не прекалявате. Всекидневните стаи трябва да бъдат уютни, домашен стил, топъл и комфортен.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем и инсталираме стена за телевизор, доказани методи, полезни съвети за майсторитеКак да изберем и инсталираме стена за телевизор, доказани методи, полезни съвети за майсторите
Скрин на чекмеджетаСкрин на чекмеджета
Снимка на хола дизайн 18 метраСнимка на хола дизайн 18 метра
Вътрешни квадратни дизайнерски предложения за холВътрешни квадратни дизайнерски предложения за хол
Конзола за телевизор с възможност за избор на стена и възможност за монтажКонзола за телевизор с възможност за избор на стена и възможност за монтаж
Характеристики на телевизионния подбор в кухнятаХарактеристики на телевизионния подбор в кухнята
Вградена телевизия в кухнятаВградена телевизия в кухнята
Как да се мотае телевизор на стенатаКак да се мотае телевизор на стената
Ние закачаме телевизори лесно и просто по стените на гипсокартонНие закачаме телевизори лесно и просто по стените на гипсокартон
Конзолата за телевизор на стената помага при избораКонзолата за телевизор на стената помага при избора
» » Телевизор на стената във вътрешността на дневната, спалня или кухня идеи, препоръки, снимка