Всичко за пинотекс и вътрешна дограма

Pinotex

Дървото е първият материал, който човек използва. Тя е лидер в естествените материали в строителството. Също така дървесината осигурява изолация на звуци и топлина. Той също така образува добър микроклимат в къщата, тъй като пропускливостта на парите е много висока.

Отрицателни действия на дървесината:

  1. влажност
  2. гниене,
  3. Mouldy райони,
  4. Дървото се формира в синьо.

Това може да се избегне чрез прилагане на бояджийски материали. В момента бояджийските и лакови материали могат да предпазват дървото от нежеланите ефекти, изброени по-горе, без да го повредят.

Pinotex за вътрешни работи

За импрегнирането на дървото може да се използва пинотекс за вътрешна работа върху дърво. Специалистите препоръчват закупуването на pinoteks за защитно оборудване и боядисване на дървени трупи на вътрешните помещения. За разлика от външното дърво, вътрешното дърво е по-устойчиво на разпад, синьо, но все още се нуждае от лечение, а външният дървен материал е силно податлив на негативни фактори. Всеки вид дърво е склонен към гниене, появата на гъби, зависи от мястото на пребиваване, от влажността на района, от самата дървесина и от други фактори. Pinotex интериорът е екологичен, нетоксичен защитен агент. След нанасяне на пинотекса дървесината не е изложена на издрасквания, драскотини и др., Тъй като съчетава свойствата на защитния антисептик.

Pinotex покритие за дърво

Pinotex и ултра Pinotex Дорс представя десет цвята pinotex дървесина: орех, безцветен, невен, Орегон, планински ясен, черен, бял, махагон, тик, розово дърво. Диапазонът на pinotex осигурява най-светлите и дълбоки нюанси. Един слой боя ще ви осигури дървена защита за десет години. Pinotex може да се направи по-лек чрез добавяне на не повече от 30 безцветен pinotex.

Pinotex за външни работи

За външни работи върху дърво, Pinotex Ultra е подходящ. Особеността на това лекарство е, че неговите съставки се добавят към компонентите срещу водорасли и плесени. Той е устойчив на дъжд, студ и слънце. Гамата от цветове има и 10 цвята.Преди да приложите пинотекса, първо почистете дървото от мръсотия и прах. След това нанесете един слой грунд, така че да абсорбира антибактериалните му свойства. След като нанесете грунда, изчакайте ден дървото да изсъхне напълно. Сега можете да приложите един слой пинотекс. Изчакайте един ден, ако е сух, нанесете друг слой.

Как да почистите дървото?

Има три начина за почистване:

  • Химически (отстраняване на боя),
  • Физически (четкане или пясъкоструене),
  • Термично (почистване с горещ въздух).

Дървесината трябва да бъде суха и чиста, без синьо или гъбички. Влажността не трябва да надвишава 15.

долен пласт

За начало повърхността на дървото е грундирана, така че защитният ефект и адхезията към материала са по-добри. За тази цел приложете Pinotex Baz. Равномерно се нанася върху дървото. Боядисване на дървесина не може да бъде по-рано от един ден, а за друга тераса не по-рано от два дни.

долен пласт

Как да нарисувате дърво?

Боята се нанася от 1 до 2 слоя. Колкото повече слоеве, цветът става по-тъмен и повърхността е по-стабилна. Оцветяването може да се извърши само при температура от 5 градуса до 30, ако влажността е по-малка от 80. При боядисване е по-добре да се работи с краищата, за да се подобри устойчивостта към влага, нанесете боята върху влакната. За да направите боята по-лека, добавете не повече от 30 безцветен пинотекс за вътрешна дограма. За по-равен цвят след четвърт час, изтрийте още веднъж със суха четка.

Живопис с пинотекс

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да се използва грунд за дърво за вътрешна работаКак правилно да се използва грунд за дърво за вътрешна работа
Боядисване на вътрешна облицовкаБоядисване на вътрешна облицовка
Антисептици за защита на дървесината от разпадАнтисептици за защита на дървесината от разпад
По-добре боядисване извън къщатаПо-добре боядисване извън къщата
Дървесина без микроорганизми или защита от дървесина от вредителиДървесина без микроорганизми или защита от дървесина от вредители
Термоустойчив екологично чист строителен материалТермоустойчив екологично чист строителен материал
Импрегниране от основните методи на защита на дървесинатаИмпрегниране от основните методи на защита на дървесината
Комбинирани къщи от тухли и дървоКомбинирани къщи от тухли и дърво
Правилно подреждане на дървесно дървоПравилно подреждане на дървесно дърво
Летни къщи от барЛетни къщи от бар
» » Всичко за пинотекс и вътрешна дограма