Избор на масичка за кафе на колела

Холна маса с цветя

Някои организират мини бар в зоната за отдих или дори бар, други са ограничени до чай или кафе. Напоследък модата още веднъж направи крачка напред към Изтока, така че е подходящо да има набор от ястия в хола. По принцип зоната за отдих приема капризи на собственика. Тя позволява например музикални инструменти - дори цигулка, дори пиано. Центърът на всекидневната винаги е бил не диван, а масичка за кафе. Често тази мебел става централна и затова е необходимо да я избирате внимателно и смислено.

На колела

Холна маса Незадължително, но комфортно и елегантно интериор, което се радва на постоянна популярност. Основното му предимство - малка височина, която ви позволява да го използвате, седнали на стола или на дивана (т.е. с най-голям комфорт).

По размер, масите за кафе могат да бъдат много компактни или много големи. Последните изискват просторно помещение и обикновено се инсталират веднъж завинаги на определено място (например близо до дивана). Много повече търсене има малки маси, които могат да се движат из стаята. Предвид тази необходимост, производителите произвеждат маси за кафе на колела, които улесняват тяхното движение.

Интересна маса на колела

В зависимост от размера, дизайна, материала и стил, в различни стаи може да се използва масичка за кафе на колела. Сравнително малки маси от метал, пластмаса, стъкло могат да се използват като сервиране. Те не изискват деликатна работа, лесни за почистване, леко тегло и лесно да се движат около апартамента. Често такова парче мебели има две или дори три плотове, което значително увеличава капацитета му. В малък апартамент ще бъде удобна сгъваема маса на колелата: когато не се използва, тя може да бъде сгъната и поставена в килер или поставена на стената.

Холна маси на колела от дърво са много по-тежки, така че те са неудобни за носене от една стая в друга. Обикновено колелата, които обслужват, за да преместят масата в самата стая, в зависимост от това къде е необходима в момента. Той може да се използва вместо бордюри за телевизор, и след това можете да гледате телевизионни предавания от всяка точка на стаята. Издърпайте масата за кафе в любимото си столче, можете удобно да работите върху лаптопа си.

Холна маса

Интересно е да се търси "гнездо" масичка на колела: повече от един и същ дизайн и различни по височина таблици, които могат да бъдат групирани заедно, за да създадете ефекта на една маса с няколко върхове. Ролките улесняват движението и преместването на компонентите на такъв ансамбъл. При избора на масичка за кафе е необходимо да се вземе предвид допустимото натоварване върху плота, особено стъклените маси. Съвременното разнообразие от материали и форми създава разнообразна гама от модели, в които всеки може да избере най-добрия вариант за себе си.

Нюанси на изборРешете дали искате да направите това централно. Ако е така, не забравяйте, че една масичка за кафе на колела трябва да се доближава до вътрешната страна на помещението, но не се слива с нея. В противен случай, купете една цветна маса, чиято форма ще отразява модела на тапетите или ще бъде стандартна. В първия случай това е определена "капка оригиналност". Във втората - най-простият вариант. За щастие днес на пазара присъства доста широк спектър от специализирани мебели, които могат да бъдат въведени в произволно малък апартамент, във всеки авангарден или обратното, класически стил. И не отнемайте с това толкова трудно жизненото пространство, което трябва да бъде изрязано. И със съществуващото разпространение на цените - 80-3000 долара, в зависимост от конфигурацията, размера, производителя, стила и материалите на изпълнение - всеки може да намери правилния вариант.

Стъклена маса

Ако предпочитате да го фокусира върху масичката за кафе на колела, посредством наличните оферти: Тези таблици са доста различни и когато се преглеждат вече е на разположение, можете да излезе с най-интересна и оригинална идея. Търсенето се радва на мозайката. Въпреки факта, че преди това той е по-приложим за подове и стени, сега плавно мигрира към мебели. Това се дължи на оригиналността на моделите, защото от мозайката можете да направите абсолютно всякаква картина! Изглежда оригинален и може да се използва многофункционално. Харесва ли ви шаха или пуловете? Там имате готово поле! Искаш ли нещо блестящо - това е тук! Няколко цвята? Моля ви!

Ниска маса за кафе

грижа

Ако плотът е тъп, изтрит, покрит с драскотини и петна, масата може да бъде пребоядисана. Преди боядисване повърхността трябва да се шлайфа. Най-прости - да рисува на масата в един цвят, но можете да намерите по-интересно решение: например, да рисува в полето, с граница или модел, прилаган от намаляване на строителна хартиени листове. Ярките цветове ще направят масичката за кафе модерна.

Или може би вие, напротив, искате да остареете на масата? Лесно е да се направи с боя. Погледнете по-отблизо старите неща: те винаги са по-тъмни по краищата. Начертайте такава мрежа с по-тъмна боя - и можете да изнесете масичка за масите за любимите ви мебели на прабаба. Боядисаната повърхност трябва да бъде покрита с лак. За да подобрите ефекта от античността, можете да използвате лаковия лак: повърхността ще бъде покрита с решетка от пукнатини, симулиращи удара от неумолимото време.

Творческа маса на колела

Дайте старата таблица модерен и оригинален външен вид, колкото е възможно и с помощта на декупаж, когато повърхността е залепени снимки, изрязани от хартиени салфетки, създавайки ефект на ръчно рисувани или мозайка. Тази техника, макар и не особено сложна, има свои собствени финес.

С хардуера е най-лесният. Ако колелото е счупено, сменете го.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Холни маси в интериораХолни маси в интериора
Холни маси в интериораХолни маси в интериора
Трансформаторна маса за списания и обядТрансформаторна маса за списания и обяд
Вътрешни квадратни дизайнерски предложения за холВътрешни квадратни дизайнерски предложения за хол
Вътрешни маси в интериораВътрешни маси в интериора
Как да изберем оригинална масичка за кафе със стъклен плотКак да изберем оригинална масичка за кафе със стъклен плот
Проектирайте хол с ъглови канапе стилни решения за вашия домПроектирайте хол с ъглови канапе стилни решения за вашия дом
Таблица-трансформатор за хола е функционално решение за всяка областТаблица-трансформатор за хола е функционално решение за всяка област
Как правилно да се обзаведе стая?Как правилно да се обзаведе стая?
Стилни маси за кафе със стъклен плотСтилни маси за кафе със стъклен плот
» » Избор на масичка за кафе на колела