Изборът на подаръци на 8 март за момичета интересни идеи и препоръки

Поздравления за момичетата на 8 март

Международният ден на жената е чудесен повод да поздравим справедливия секс и да ги угодим с необичайни подаръци. Училището за момичета на 8 март е призовано да събере екипа, да създаде празнична атмосфера и, разбира се, да обгради момичетата с внимание и грижа. Важно е да включите момчетата в подготовката на събитието, така че незабавно да поверите на всеки от тях конкретна задача. Така че те ще се почувстват неразделна част от колектива и ще бъдат отговорни за задачата, която им е възложена. Много е важно децата да бъдат обяснени, че крайният резултат зависи от техните усилия и съответно от настроението на съучениците. Разбира се, процесът на подготовка трябва да бъде разгледан по един всеобхватен начин, затова е добре да се разгледат основните компоненти на празника.

Избор на подаръци

Момичетата чакат най-много подаръци, така че изборът им трябва да бъде разгледан много сериозно. Талантливото нещо трябва да е полезно и приятно за младите красавици. По правило бюджетът за закупуване на подаръци е ограничен, така че ще трябва да разпределите парите по такъв начин, че събраните суми да са достатъчни за една сладка маса. Има няколко добри възможности за това, което може да бъде дарено на момичетата на 8 март, като има ограничен бюджет.

Поставка за бижута със собствените си ръце
На труда с момчета за момичета до 8 март можете да направите оригинални и прости накити от клони
Снимка 40: Стойка за бижута под формата на картина
Снимка 41: Щандове за шперплат за бижута
Снимка 42: Закачалка за бижута от тел
Снимка 43: Стойка за декорация
 • Необичайна ковчег. Малките модни момичета много харесват орнаментите, а специален организатор ще им помогне да ги поддържат чисти. В него можете удобно да поставите любимите си обеци, гривни и вериги, така че да не бъдат загубени. Също така на пазара има много кутии за тайни. Те са прикрити като обикновени книги, така че те няма да привлекат вниманието на членовете на семейството. Момичетата могат да съхраняват там своите най-ценни тайни или да използват ковчег като скривалище или прасенце, като влагат неща, които са скъпи за сърцето.
Ковчеже - книга за момичета
Каскет - книгата е много като момичета, където те могат да съхраняват своите тайни и съкровища
Снимка 44: Интересна ковчеже за малки неща със собствените си ръце
Снимка 45: Кутия с кутии
Снимка 46: Каскет до 8 март
Снимка 47: Кутия за пръстените със собствените си ръце
 • Оригиналното огледало. Това е основен аксесоар в чантата на всеки модач. Момичетата винаги искат да изглеждат перфектно, така че често гледат в огледалото, за да фиксират косата си или да изтрият лицето си. Можете да изберете модели, направени под формата на шоколадови пръчици, корони, сърца или зрели ягоди. Настоящето е несъмнено практично и красиво, така че момичетата със сигурност ще го оценят.
Огледало за момичета
Огледалото за момичета е сладък и необходим сувенир до 8 март
Огледала с необичайна форма за момичета на 8 март
Интересен подарък ще бъдат огледалата на необичайна форма за момичета на 8 март
 • Козметик. Миниатюрната чанта с ципове момичета ще може да се използва като молив за съхранение на моливи, гуми или ключове. Основното нещо е да изберете оригиналния печат, така че нещо да изглежда стилно.
Козметик за момичета
Козметик за момичета - страхотен подарък за момичета в гимназията до 8 март
Случаи за момичета
Делата могат да бъдат дарени на момичета до 8 март, средни и по-ниски
 • Сватбени торбички. Като правило момчетата от 8-ми март се поздравяват с момичета от 8 март, представяйки ги с подаръци, така че те трябва да вземат пряко участие в избора си. Поканете момчетата на всяко момиче да излезе с лозунга, която най-добре описва нейните силни страни. Сега има много фирми, специализирани в създаването на уникални текстилни изделия. Трансфер фрази, измислени от момчетата за тъкани торби, тениски или халати. Така всяко момиче ще получи изключителен подарък, направен специално за нея.
Чували за тъкани до 8 март
До 8 март можете да дарите тъкани чанти, отпечатъци, върху които можете да направите такива, ако са поръчани в печатница или салон, където печатат върху плат
 • Орнаменти за коса. Представяйте на младите красавици набор от еластични ленти, фиби или многоцветни бинтове, защото такъв практичен подарък никога няма да загуби своята релевантност. Новите бижута със сигурност ще привлекат всички модни момичета, а момичетата ще си спомнят дарбата на момчетата всеки ден, правейки красива коса.
Спукан за момичета до 8 март
До 8 март момичетата могат да бъдат представени с красиви ленти за коса
Орнаменти за коса до 8 март
Има много козметични орнаменти, които можете да дадете на 8 март
Снимка 53: Красива фиба на 8 март
Снимка 52: Брошки под формата на лалета
Снимка 51: Красиви шалове
Снимка 55: Красива дъвка като подарък
 • Необичайни чаши. Разбира се, много момичета обичат да имат чай в семейния кръг. С оригиналната чаша промяна на цвета, подготовката на чая ще се превърне в истинско магическо действие. Такива кръгове се наричат ​​хамелеони, те променят цвета си в зависимост от температурата на течността в тях. Необходимо е само да се налива вряла вода в тях, тъй като картината или цветът ще се променят незабавно, което със сигурност ще изненада и ще зарадва бебето.
Чаша до 8 март
Можете да дадете чаша с надписа на 8 март
Има интересни кръгове - хамелеони, които при нагряване отварят картина
Чаши - хамелеони до 8 март за момичета ще бъде забавна изненада
Снимка 71: Декорация на чаши до 8 март полимерна глина
Снимка 36: Украсяване на чашата с кристали
Снимка 80: Картини за боядисване
Снимка 48: Имена чаша с снимка на 8 март
 • Цветя и пълнени животни. Може би това е най-традиционната версия на поздравленията за момичетата от 8 март. Такъв подарък не е практичен, но определено се докосва до момичетата. Сладко плюшено мече няма да остави никого безразличен и красиви букети, представен пред съучениците си, дай ученички се чувстват като истинска принцеса. В допълнение, вместо обикновени цветя можете да купите букети от шоколадови бонбони - това е доста оригинално решение. Освен това, момчетата могат да се справят с уроците по труда, които ще направят настоящето още по-ценно.
Цветя за момичета на 8 март
Традиционно момичетата на 8 март дават цветя на момичетата
Мека играчка като подарък до 8 март
Момичетата много харесват получаването на подарък от меки играчки
Меки играчки - ключодържатели на 8 март
Тъй като големите меки играчки са доста скъп подарък, можете да дарите малки меки играчки - ключодържатели
Сладки букети от сладкиши
От велпапе хартия и бонбони можете да направите сладки букети и да дадете на момичетата на 8 март
Снимка 22: Създаване на букет от шоколадови бонбони
Снимка 74: Букет от шоколади във ваза със собствени ръце
Снимка 39: Букет от рози от сладкиши
Снимка 32: Шоколадов букет от шоколадови бонбони

 • Рамки за снимки. На пазара има толкова широка гама от тези продукти, че е невъзможно да се нарече банален такъв подарък. Много модели, цветове и необичайни орнаменти ще позволят да изберете ексклузивна фото рамка за всяко момиче. Можете да вмъкнете в нея една празнична снимка на класа, така че тя винаги да напомня красотата на пролетен празник.
Рамка за снимка до 8 март
Момичетата могат да дават рамка за снимка, zadekorirovannye собствена хартия или плат
Снимка 52: Декорация на рамка с хартиени цветя
Снимка 48: Рамка от клонки на 8 март
Снимка 50: Рамка от пръчки
Снимка 51: Декориране на рамката с бутони
 • Nightlight. Много деца се страхуват от тъмнината, така че красива нощна светлина със сигурност ще угоди на момичетата. Изберете необичайни модели, например лампи под формата на сърца, облаци, слънце или луна. Също така е добра идея да покажем на малките прожектора на звездното небе. Той ще запълни цялата стая с красиви блестящи звездички, които несъмнено ще доведат детето до пълна екстаз.
Детски нощни лампи
Оригиналната идея ще бъде представена на 8 март на нощните момичета за момичета
Лампа под формата на цвете
Навременен и полезен подарък до 8 март ще бъде свещ с форма на цвете в гърне
 • Настолни игри. Такъв подарък е най-подходящ за ученици от гимназията. Имайте предвид, че е по-добре да се даде предимство на когнитивните игри, които развиват внимание и логическо мислене. Те ще позволят на ученичка да се разсейва от всички притеснения и да се забавлява.
Настолни игри за момичета
Момичетата могат да дадат интересни игри на борда


Съвет! Избирайки подаръци до 8 март за момичета, със сигурност трябва да вземете предвид тяхната възраст, предпочитания, вкусове и бюджет. Препоръчва се да се даде предимство на практическите презентации, които младите красавици ще могат да използват ежедневно. Например, преносими компютри, лични дневници, комплекти фиби и нощни светлини ще бъдат напълно подходящи.

Организиране на празника

Ако изборът на подаръци е останал назад, тогава е време да започнете подготовката на празничното събитие. Трябва предварително да напишете сценарий и да му представите момчетата, за да могат да изразят своето мнение и може би леко да го коригират. Разделете децата на групи и дайте задачи. Първата група ще поеме отговорност за дизайна на помещенията, втората - за състезанията, а третата ще подготви необичаен подарък под формата на забавен танц или празнична песен. По този начин момчетата ще се научат да работят в екип и ще положат всички усилия, за да угодят на любимите си съученици.

Декорация на класа до 8 март
Украсете класа до 8 март ще помогне на балоните
Stengazeta до 8 март
Украсете стените или училищния съвет с празничен стенен вестник до 8 март

Съвет! Първо ще украсите офиса за момичета до 8 март. Като декорация използвайте балони, цветни композиции и плакати.

Зона за фотосесии на 8 март
Интересният фотозон ще се хареса както на възрастните, така и на децата
Пиенето на чай на 8 март в училище
Завършването на празника може да направи парти за чай на 8 март в училище
Снимка 63: Лалета от домати
Снимка 62: Мимоза салата на 8 март
Снимка 53: Торта на 8 март
Снимка 54: Канапето се хвърля към масата

Също така в един от уроците на труда, момчетата могат да направят красив колаж от снимки на момичета. Те могат да бъдат изобразени като принцеси, цветя или приказни герои. След това се погрижете за развлекателната програма и излезе с няколко състезания, които няма да позволят на никого да се отегчи. Можете да разгледате следните опции:

 1. Занаятчия на всички занаяти. Водещият извиква две момичета от аудиторията и всеки от тях дава 2 моливи и празен лист хартия. Задача: едновременно, държите във всяка ръка молив, рисувате куче и котка. Процесът трябва да бъде придружен от весела музика и бурните аплодисменти на публиката, а едно момиче, което бързо може да се справи със задачата, трябва със сигурност да даде похвално писмо.
 2. Загадъчна заплетеност. Предварително подгответе две намотки, те трябва да се развият, да прикачат бележка към върха към върха и след това да се затегнат. Дайте на състезателите необичайни заплитания и се запознайте с условията. За да спечели, момичето трябва бързо да се отпусне и да завърши задачата, посочена в бележката.
 3. Тестът. Ако искате да проверите ерудицията, подгответе тематични въпроси за момичетата на 8 март. Например, за това, което се нарича подробни инструкции за подготовка на ястие, или в какъв сок се добавя сол, което се нарича връхно облекло, което няма ръкави. Момичето, което даде най-много верни отговори, получава почетен медал с надпис "Скрабъл".
 4. Кулинарна интуиция. Няколко участници са поканени на импровизираната сцена, те обвързват очите си и ги раздават на вилица. Задачата е да познаете предложения продукт, като го докоснете само с вилица. Състезанието може да се интерпретира по различен начин. Състезателите се затварят със слепнали очи и получават подсмиване на определен продукт или ястие, което трябва да се познае. Печелившото момиче получава титлата "готвач".
 5. Познай мелодията. Участникът се поставя на слушалки и след това включва определен състав. Желателно е избраната песен за момичета на 8 март да е добре известна на обществеността. Задачата на състезателя е да покаже песента, чута с помощта на жестове, така че публиката да може да го познае. След конкурса всички участници трябва да получат малки награди.
 6. Пазаруване. Всеки знае, че момичетата обичат да пазаруват, така че това състезание ще бъде много важно. Разделете съучениците си в няколко отбора и на кратко разстояние от тях поставете масата и поставете момчето, което ще играе ролята на продавача. По сигнал на водещия, едно момиче от всяка група трябва да се приближи до него, а след това бързо да се върне и да я заведе в магазина на приятелката си. По този начин, броят на клиентите, които отиват в магазина, с всеки път ще се увеличи. Играта продължава, докато един от отборите не е на терена в пълна сила. Естествено, тази ревност за победа "продавач" трябва да възнаграждава сладките награди.
Състезание на дизайнерите на 8 март
До 8 март конкурсите за малки модни момичета са перфектни, където от хаоса на аксесоарите е необходимо да се формира рокля от една част
Сладкиши на 8 март
За победата в състезанията на момичетата могат да бъдат възнаградени със сладкиши

Това не е пълен списък със състезания, всичко зависи от възрастта на участниците, мястото и вашето въображение. Ако подготвяте поздравления на 8 март за младите момичета, би било по-целесъобразно да организирате весело събитие с участието на родителите. Съгласете се, малките ще бъдат много изненадани, когато видят майките и таткото си в образа на приказни герои или горски животни. Весела стая, необичайно постановка, красив танц или песен определено ще накарат младите красавици да се впуснат. По-големите деца със сигурност ще оценят дискотеката, подготвена за тях, а също така ще бъдат доволни от извънкласни събития.

Подготовка на сцената за момчета от 8 март
Част от колектива на момчето може да подготви спектакъл за момичета и майки

Съвет! Провеждайте интересна екскурзия с приятелски екип или отидете в развлекателния център - такова празненство няма да бъде забравено със сигурност.

Обобщение

Организирането на празника трябва да бъде разгледано по изчерпателен начин, като се изготви интересен сценарий на събитието и план за обучение. Дайте на момчетата инициативата, защото те могат да имат много необикновени идеи. В началния етап не забравяйте да разкажете на децата за историята на празника, така че те знаят защо поздравяваме момичетата всяка година на 8 март. Ако сте способни да се интересувате от момчетата, те с удоволствие ще изпълнят всичките ви задачи и ще ви помогнат да създадете празнична атмосфера.

Снимка 30: Торта на 8 март за пиене на чай
Снимка 31: Букет играчки на 8 март
Снимка 32: Букети от мрамори до 8 март
Снимка 33: Стойка за орнаменти до 8 март
Снимка 34: Пощенска картичка до 8 март със собствени ръце
Снимка 35: Картички и цветя за момичета на 8 март
Снимка 36: Кукла като подарък за 8 март
Снимка 37: Занаяти под формата на лалета до 8 март
Снимка 53: Букет от моливи и хартиени цветя
Фотосесия молив бонбони
Снимка 46: Стикер за червило за подарък
Снимка 76: Хавлии с сапун на 8 март
Снимка 74: Сладък комплект на 8 март
Снимка 66: Чаят е на 8 март
Снимка 81: Кутия с цветя и сладкиши като подарък
Снимка 48: Декупаж на гребена на 8 март
Снимка 17: Букети от балони до 8 март
Снимка 27: Свещници до 8 март
Снимка 57: Бележник до 8 март
Снимка 59: Подаръчни бисквити на 8 март
Снимка 58: Шоколад с обвивка на 8 март
Снимка 60: Пухкави ключодържатели до 8 март
Снимка 61: Дръж се като подарък за 8 март
Снимка 62: Дръжка на 8 март
Снимка 63:
Снимка 64: Плодови цветя до 8 март
Снимка 65: Сладък букет от 8 март
Снимка 66: Гнездото на Tangle Teezer на 8 март
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Смешни сцени за 8 мартСмешни сцени за 8 март
Световна история 8 мартСветовна история 8 март
Организация на корпоративното предприятие на 8 мартОрганизация на корпоративното предприятие на 8 март
Възможностите за поздравяване на жените на 8 мартВъзможностите за поздравяване на жените на 8 март
Оригинални и забавни поздравления на 8 мартОригинални и забавни поздравления на 8 март
Какви дейности могат да се извършват до 8 мартКакви дейности могат да се извършват до 8 март
Корпоративна на 23 февруари с различни идеи за конкурси и наградиКорпоративна на 23 февруари с различни идеи за конкурси и награди
Как да поздравя момиче от 8 март?Как да поздравя момиче от 8 март?
Ваканция 8 март в детска градина тайни на успешна организация и необичайни идеиВаканция 8 март в детска градина тайни на успешна организация и необичайни идеи
Идеи за подаръци за 23 февруари за любими мъжеИдеи за подаръци за 23 февруари за любими мъже
» » Изборът на подаръци на 8 март за момичета интересни идеи и препоръки